ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Χειροπέδες στον 34χρονο που ξυλοκόπησε και έκαψε το σπίτι της πρώην γυναίκας του

Πάτρα: Στη Φυλακή ο 34χρονος που χτύπησε τη γυναίκα του
Η 20χρονη λυπάται που ο άνθρωπος που μαζί του απέκτησε ένα παιδί, κατέληξε στη φυλακή.
INTIME - ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πάτρα: Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 34χρονος που χτύπησε και προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα του.

Προφυλακίστηκε σήμερα ο 34χρονος εν διαστάσει σύζυγος της νεαρής Μαριάννας την οποία ξυλοκόπησε, αποπειράθηκε να βιάσει και τελικά έκαψε το σπίτι της, στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 34χρονος με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας βιασμού και εμπρησμού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

20χρονη: «Ένιωθα πως θα πεθάνω από τα χέρια του»

Η 20χρονη γυναίκα δηλώνει πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μια είναι απογοητευμένη από την κατάσταση καθώς δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να έχει τέτοια κατάληξη ο πατέρας τού 18 μηνών παιδιού της. Από την άλλη ένιωσε ανακουφισμένη αφού είχε ζήσει επί μήνες τον τρόμο με πολλά επεισόδια σε βάρος της και φυσικά με το τελευταίο να είναι το πιο σοβαρό αφού όπως η ίδια είπε «ένιωθα πως θα πεθάνω από τα χέρια του».

Το επεισόδιο έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Φλεβάρη, όταν ο άντρας μπήκε στο ιδιόκτητο σπίτι της 20χρονης, δυνάμωσε την μουσική, την πέταξε μπρούμυτα στο κρεβάτι, κάθισε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά ενώ προσπάθησε να την πνίξει και με ένα μαξιλάρι. Η ίδια αμύνθηκε με τα νύχια της, κατάφερε να ξεφύγει και να βρει καταφύγιο στη μητέρα της ενώ παράλληλα είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία. Έπειτα από όλα αυτά ο 34χρονος πήγε στο σπίτι της και έβαλε φωτιά.

Η γυναίκα παρά την άσχημη κατάστασή της κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, ωστόσο είχε ειδοποιηθεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο άνδρας εξαφανίστηκε ενώ η γυναίκα του υπέβαλε μήνυση. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του από την Αστυνομία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναστάτωση στην Πάτρα: 34χρονος χτύπησε τη γυναίκα του και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα