ΕΛΛΑΔΑ

Παγκράτι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία της χρηματαποστολής στην πλατεία Βαρνάβα

Παγκράτι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία της χρηματαποστολής στην πλατεία Βαρνάβα

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η ελληνική αστυνομία για τη ληστεία της χρηματαποστολής στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας πέντε Έλληνες ηλικίας 46, 48, 49, 51 και 53 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που στις 09:05 το πρωί της Τρίτης, 1 Μαρτίου διέπραξαν ληστεία στη χρηματαποστολή στο Παγκράτι.

Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες μόλις είδαν τους άνδρες της χρηματαποστολής, που πήγαν να ανεφοδιάσουν ΑΤΜ κρεοπωλείου, τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού κι αφού άρπαξαν τις κασετίνες με άγνωστο χρηματικό πόσο, διέφυγαν με μηχανάκι.

Λίγο πιο κάτω, όμως, το μηχανάκι τους χάλασε, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Έτσι, με την απειλή όπλου σταμάτησαν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, κατέβασαν την οδηγό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που εξασφάλισε το DEBATER διακρίνονται δύο από τους δράστες, ο ένας καταφθάνει με μία σακούλα χρήματα και στη συνέχεια καταφθάνει ο άλλος με το μηχανάκι, το οποίο όμως δεν μπορεί να πάρει μπροστά με αποτέλεσμα οι δράστες να το παρατήσουν και διαφεύγουν πεζοί.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Παγκράτι: Λήστεψαν χρηματαποστολή, διέφυγαν με όχημα πολίτη