ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Προειδοποίηση Πέτσα - Αποφύγετε τις μετακινήσεις, μείνετε ασφαλείς

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Προειδοποίηση Πέτσα - Αποφύγετε τις μετακινήσεις, μείνετε ασφαλείς
Ραγδαία αναμένεται τις επόμενες ώρες η επιδείνωση του καιρού με ισχυρές χιονοπτώσεις και στην Αττική.
INTIME

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Αυστηρή προειδοποίηση Πέτσα -  Αποφύγετε τις μετακινήσεις, μείνετε ασφαλείς

Με αφορμή τις μετεωρολογικές προγνώσεις για επιδείνωση της κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο, 12 και 13 Μαρτίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας συστήνει την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων. Μεταξύ άλλων συνιστά στους οδηγούς των οχημάτων να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για την ασφάλεια τους αλλά και την ασφάλεια των γύρω τους.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Πέτσας σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε: «Τις επόμενες ώρες θα έχουμε ισχυρές χιονοπτώσεις σε Αττική, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο. Η προετοιμασία πριν την εκδήλωση των φαινομένων είναι απαραίτητη, όπως και η υπεύθυνη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια τους. Κάνω έκκληση σε όλους για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων. Όσοι είναι απαραίτητο να μετακινηθούν να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους και για να διευκολύνουν την κυκλοφορία. Με υπευθυνότητα και προσοχή ξεπερνάμε την κακοκαιρία».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου η Πολιτική Προστασία, έστειλε νέο μήνυμα στο οποίο αναφέρει: «Παραμένει σε ισχύ η σύσταση του υπουργείου κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας - Αποφεύγουμε μη απαραίτητες μετακινήσεις είμαστε εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Σφυροκοπά την Εύβοια, παίρνει σειρά η Αττική - Δείτε LIVE πού χιονίζει

Κακοκαιρία Φίλιππος: Νέο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας -«Αποφεύγουμε μη απαραίτητες μετακινήσεις»