ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κοντομηνάς: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» - Σε στενό κύκλο η ταφή (pics)

Δημήτρης Κοντομηνάς: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» - Σε στενό κύκλο η ταφή (pics)
Τραγικές φιγούρες στην ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά η αδερφή και η κόρη του
INTIME

Τραγικές φιγούρες στην ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά η αδερφή και η κόρη του

Σε στενό κύκλο είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά συγγενείς και λίγοι φίλοι που παραβρέθηκαν στο Α΄ Νεκροταφείο για την τελετή ενταφιασμού καθώς η εξόδιος ακολουθία για τον επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, στην Ύδρα.

Τραγικές φιγούρες η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά, Κίττυ, η οποία συγκίνησε με το στεφάνι για τον αδερφό της, αλλά και η κόρη του επιχειρηματία, Μαίρη, στο πλευρό της οποίας ήταν ο σύζυγός της.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Δημήτρη Κοντομηνά είχε εκφράσει την επιθυμία τόσο η κηδεία όσο και η ταφή να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, επιθυμία την οποία σεβάστηκαν επιχειρηματίες αλλά και φίλοι του εκλιπόντος επιχειρηματία αρκούμενοι σε στεφάνια.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων στην Κίττυ Κοντομηνά, αν πρόλαβε να του πει όλα όσα ήθελε, εκείνη συντετριμμένη απάντησε αρνητικά. Το στεφάνι μάλιστα για τον αδερφό της πραγματικά συγκινεί: «Αδελφέ μου θα σε αγαπώ πάντα. Η Κίττυ σου».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ετάφη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου υπάρχει ο οικογενειακός τάφος, στον οποίον είχαν ταφεί και οι γονείς του.

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά: Συγκίνησε το στεφάνι της αδερφής του (video)

Δημήτρης Κοντομηνάς: Έξαλλος ο Δήμος Βερύκιος - «Ντροπή! Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον»

Δημήτρης Κοντομηνάς: Από τα Σεπόλια στη… Νέα Υόρκη – Ένας ευφυής επιχειρηματίας που ήξερε να ζει