ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Συνελήφθη δραπέτης που το έσκασε από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν

Ρόδος: Συνελήφθη δραπέτης που το έσκασε από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν
Ο 31χρονος είχε μεταφερθεκε σε κλινική νοσοκομείου προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις καθώς νοσούσε με κορονοϊό
INTIME NEWS

Στο νοσοκομείο της Ρόδου βρίσκεται αυτή την ώρα, μετά τον εντοπισμό του, ο 39χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος στις 21 Μαρτίου αν και νοσηλευόταν με κορονοϊό,  φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ρόδου, κατάφερε να δραπετεύσει.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα, μέσα σε χώρο του νοσοκομείου κοντά στην ογκολογική κλινική, όπου φαίνεται οτι κρύβοταν όλες αυτές τις μέρες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ ο 31χρονος έχει μεταφερθεί σε κλινική του νοσοκομείου προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα το πρώι διαπιστώθηκε οτι δεν βρισκόταν μέσα στο δωμάτιό του και άμεσα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Μάλιστα, ήδη από την Εισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου έχει διαταχθεί η διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 31χρονου αλλοδαπού για απόδραση και διασπορά της πανδημίας και σε βάρος των δύο αστυνομικών που τον φρουρούσαν, για απόδραση από αμέλεια.