ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία - «Υπάρχουν φάρμακα που θα μπορούσαν να σκοτώσουν την 9χρονη»

Πάτρα: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία - «Υπάρχουν φάρμακα που θα μπορούσαν να σκοτώσουν την 9χρονη»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα

Κοντά σε αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά φαίνεται πως είναι οι αρμόδιες Αρχές, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ερχόμενη εβδομάδα είναι σημαντική καθώς αναμένονται νέες εξελίξεις.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη παραμένει στην κορυφή τις επικαιρότητας με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας που αναμένονται τις επόμενες μέρες να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Στον οργανισμό της 9χρονης όπως έγινε γνωστό χθες, έχει εντοπιστεί μια άγνωστη φαρμακευτική ουσία που μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται ύποπτη για το θάνατό της.

Οι αναλύσεις που γίνονται στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δείξουν την ποσότητα, την ακριβή της σύσταση και φυσικά το ρόλο που έπαιξε στην κατάληξη του παιδιού.

Οι νέες τοποθετήσεις γιατρών βάζουν φωτιά στην υπόθεση

Ο κλινικός φαρμακολόγος Αναστάσιος Σπαντιδέας, μιλώντας στο mega τονίζει πως υπάρχουν φάρμακα που θα μπορούσαν να έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στον αναπάντεχο θάνατο της Τζωρτζίνας και ουσίες που είναι ύποπτες για πρόκληση ακόμα και ανίατων ασθενειών.

«Μπορεί κανείς να προμηθευτεί πολλά φάρμακα από το φαρμακείο, χωρίς συνταγή και μερικά από αυτά, πραγματικά μπορεί δημιουργήσουν βλάβη στον οργανισμό και την καρδιά και να προκαλέσουν θάνατο από καρδιακή ανακοπή», σημείωσε ο κ. Σπαντιδέας.

Η ουσία που έχει εντοπιστεί στον οργανισμό της Τζωρτζίνας φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πως δεν χορηγήθηκε στο παιδί από θεράποντες γιατρούς. Αν αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτή προκάλεσε τον θάνατό της, το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα πάρει τη σκυτάλη ταχύτατα και θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις, για να διαπιστωθεί ποιο ή ποια ήταν τα άτομα που ευθύνονταν.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο τέλος των τοξικολογικών ελέγχων θα έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση, εάν ή όχι επέδρασαν ουσίες στο φαινόμενο του θανάτου του συγκεκριμένου παιδιού» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων συνδύασε και πάλι τα δεδομένα της υπόθεσης με την ιατρική βιβλιογραφία για να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας που μπορεί να προήλθε από πνιγμό…

«Εύρημα στην πρώτη υπόθεση: Δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα. Εύρημα στη δεύτερη υπόθεση: μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου. Στη σχετική βιβλιογραφία διαβάζουμε πως η πνιγμονή από απόφραξη των αναπνευστικών στομίων περιλαμβάνει κατά κανόνα σχεδόν, περιστατικά ανθρωποκτονίας» υπογράμμισε ο ιατροδικαστής.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η χαρτορίχτρα της Ρούλας μίλησε για πρώτη φορά - Άμεση διάψευση από την Πισπιρίγκου