ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το σλόγκαν που είχε βγει για το Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Το σλόγκαν που είχε βγει για το Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες πληροφορίες για τη σχέση Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Γείτονας του ζευγαριού αποκάλυψε μιλώντας στον ANT1 ένα σλόγκαν που είχε κυκλοφορήσει στην πόλη της Πάτρας για το ζευγάρι. Το σλόγκαν ήταν: «Όποιος θέλει να μάθει κάτι καινούργιο (για τη διασκέδαση) να ρωτήσει τη Ρούλα και τον Μάνο». Σύμφωνα με τον ίδιο το σλόγκαν αυτό ήταν χαρακτηριστικό για να περιγράψει τις πολλές εξόδους που έκανε το ζευγάρι σε μπαρ και εστιατόρια και τις εκδρομές τους μετά τον θάνατο των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Πάτρα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης ήξεραν τα πάντα για τη διασκέδαση στην πόλη και συνέχιζαν να βγαίνουν κανονικά μετά τους θανάτους των παιδιών τους.

Μάλιστα ο ίδιος περιγράφει και ένα περιστατικό που του έκανε εντύπωση και εκτυλίχθηκε λίγες μόλις ώρες πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας. Όπως ανέφερε είδε τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα του Μάνου και τη Ρούλα Πισπιρίγκου να πίνουν καφέ σε καφετέρια της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του ζευγαριού είπε ότι την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας κι ενώ η τελετή θα γινόταν στις 15:00, πήγε να πάρει ένα καφέ και είδε στις 13:45 τους γονείς και τον πεθερό της Πισπιρίγκου να πίνουν καφέ.

«Μου έκανε εντύπωση ότι πριν την κηδεία του τρίτου τους παιδιού είχαν το κουράγιο να βγουν για καφέ και το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η μαμά ούτε καν φορούσε μαύρα. Φορούσε ένα τζιν παντελόνι και ένα χακί μπουφάν και ο μπαμπάς ένα γκριζο φούτερ. Γενικώς κανένας δεν φορούσε μαύρα. Μόνο στο πρώτο παιδάκι, στην Μαλένα, φορούσαν μαύρα για δυο - τρεις μέρες και η ζωή τους μετά συνεχιζόταν κανονικά λες και δεν είχε συμβεί τίποτα».

«Ο κόσμος δεν την ένοιαζε τι θα πει σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι είχαν καταλάβει όλοι ότι ήταν αλλοπρόσαλλη η κατάσταση. Αυτοί συνέχιζαν τη ζωή τους κανονικά. Να βγαίνουν σε μαγαζιά, να τρώνε, τις εκδρομούλες τους, τα ποτά τους κανονικά. Και μάλιστα είχε βγει σλόγκαν ότι όποιος θέλει να μάθει τι καινούργιο υπάρχει (στη διασκέδαση) να ρωτήσει τη Ρούλα και τον Μάνο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» το ματωμένο πανάκι της Ίριδας–Η κατάθεση που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια

Πισπιρίγκου: Κατηγορεί το Ωνάσειο για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα - Tι απαντά το νοσοκομείο