ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Σε αυτά τα δυο e-mail θα γίνονται οι καταγγελίες για αισχροκέρδεια

υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Οι παραγωγοί θα μπορούν να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά
Intime News

«Η προσπάθεια αντιμετώπισης των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και της αισχροκέρδειας σε όλο το φάσμα της αγοράς είναι συνεχής από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς», τονίζεται στην ανακοίνωση

Δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις για την υποβολή καταγγελιών που αφορούν κρούσματα απόκρυψης αποθεμάτων και αισχροκέρδειας στην πώληση ζωοτροφών, έδωσαν στη δημοσιότητα τα συναρμόδια υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι παραγωγοί θα μπορούν να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά στις διευθύνσεις:

1. dimea@mnec.gr
2. stasoulas@minagric.gr

«Η προσπάθεια αντιμετώπισης των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και της αισχροκέρδειας σε όλο το φάσμα της αγοράς είναι συνεχής από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η προσπάθεια αντιμετώπισης των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και της αισχροκέρδειας σε όλο το φάσμα της αγοράς είναι συνεχής από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό και για την περαιτέρω βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ελέγχων στην αγορά, επισημαίνεται ότι οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις καταγγελίες τους περί κρουσμάτων απόκρυψης αποθεμάτων και αισχροκέρδειας στην πώληση ζωοτροφών και άλλων αγροτικών εφοδίων, στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

1. dimea@mnec.gr
2. stasoulas@minagric.gr»