ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Οι κινήσεις του 55χρονου που «δείχνουν» ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του

Καβάλα: Οι κινήσεις του 55χρονου που «δείχνουν» ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του
Καβάλα: Ανατριχίλα προκαλεί η στάση του 55χρονου δράστη της άγριας δολοφονίας της συζύγου του
INTIME

Καβάλα: Ανατριχίλα προκαλεί η στάση του 55χρονου δράστη της άγριας δολοφονίας της συζύγου του

Για αρκετό καιρό φαίνεται ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του ο 55χρονος δράστης στην Καβάλα καθώς το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιδείκνυε συμπεριφορά που προκαλεί ερωτήματα.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος φέρεται να είχε πολλές σκέψεις και υποψίες για τη σχέση με τη γυναίκα του ενώ κατά πληροφορίες του MEGA φαίνεται ότι τηλεφωνούσε τακτικά σε κοινό δικηγόρου του ζευγαριού και ρωτούσε διαρκώς για το εάν η 43χρονη γυναίκα του είχε μεταφέρει ότι θέλει να χωρίσει ή αν είχε προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος δράστης ρωτούσε τον δικηγόρο και αρκετά πράγματα για τα περιουσιακά τους στοιχεία αλλά και για φορολογικά ζητήματα.

Τα δραματικά λεπτά για την 43χρονη

Οι αρχές φαίνεται ότι έχουν στην κατοχή τους υλικό από κάμερα ασφαλείας στο οποίο έχουν καταγραφεί όσα έγιναν στο φαρμακείο από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν ο 55χρονος ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, όπως προκύπτει από το βίντεο, περίπου στις 16.30 της Πέμπτης, η 43χρονη Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια. Η 43χρονη κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι, όπου ακολουθούν τρεισήμισι δραματικά λεπτά για την 43χρονη, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη στραγγάλισε.

Μετά τη δολοφονία, ο συζυγοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά την 43χρονη προς τα έξω. Ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα.

Η εξοργιστική ανάρτηση του δράστη μέσα από το νοσοκομείο

Παράλληλα, παρότι νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Καβάλας, ο 55χρονος δράστης φαίνεται ότι έχει βρεθεί με κινητό επάνω του. Ειδικότερα το μεσημέρι της Κυριακής (8/5) έκανε μια ανάρτηση στο Facebook ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με τη γυναίκα που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Στην φωτογραφία ο καθ’ ομολογία δράστης κρατά αγκαλιά το θύμα που φοράει το νυφικό της. Στην ανάρτηση γράφει: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς».

Η πράξη αυτή έχει – σύμφωνα με τον Alpha – εξοργίσει το συγγενικό περιβάλλον της 43χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της Αστυνομίας - Tα μαρτυρικά λεπτά της 43χρονης

Καβάλα: Την στραγγάλισε και κοιτούσε το άψυχο σώμα της 43χρονης για 3 ώρες - Νέες αποκαλύψεις

Καβάλα: «Την έσφιξα στο λαιμό - Δεν ήθελα να την σκοτώσω», λέει ο 55χρονος συζυγοκτόνος

Σχετικές ειδήσεις