ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι τελευταίες διακοπές της Καρολάιν (pics)

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι τελευταίες διακοπές της Καρολάιν (pics)

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε καταγράψει σε video τις στιγμές τους...

Νέα ντοκουμέντα από την κοινή ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν, όπως τα κατέγραφε στο κινητό του ο κατηγορούμενος ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο 34χρονος, θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του στην οποία θα εξηγήσει πώς έφθασε στο σημείο να πνίξει την άτυχη κοπέλα πριν από ένα χρόνο.

Σε βίντεο και φωτογραφίας που έφερε στη δημοσιότητα το Star απεικονίζονται οι τελευταίες διακοπές της Καρολάιν όπως τις έχει καταγράψει ο ίδιος ο κατηγορούμενος στο κινητό του.

Το κορίτσι κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου στο Ντουμπάι και βγήκε πηγαίνοντας προς το σύζυγό της. Μαζί τους σε εκείνο το ταξίδι έχουν και τη μικρή Λυδία, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα της.

Σε ένα άλλο βίντεο που τραβά και πάλι ο πιλότος φαίνεται αρχικά ο ίδιος, έχοντας σε μάρσιππο το παιδί, και στη συνέχεια τραβά την Καρολάιν αλλά και τη Ρόξι το σκύλο που επίσης κατηγορείται ότι θανάτωσε.

Η Καρολάιν τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με τις καταθέσεις έδειχνε θλιμμένη και αυτό αποτυπωνόταν και στην κάμερα.

Στο κινητό του ο κατηγορούμενος είχε επίσης δεκάδες βίντεο από τη δουλειά του με πτήσεις και συναδέλφους του.