ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 49χρονης Δήμητρας

Καστοριά: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 49χρονης Δήμητρας
Intime News

Αγωνία για την 49χρονη Δήμητρα Ιωάννου που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καστοριάς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Δήμητρα Ιωάννου, 49 ετών εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καστοριάς, στις 30/06/22.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε άμεσο κίνδυνο.

Η Δήμητρα Ιωάννου έχει ύψος 1,73 μ., είναι εύσωμη, έχει ξανθά καρέ μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν γνωρίζουμε τι φορούσε. Έφυγε με το όχημά της, μάρκας Nissan Micra, χρώματος μπορντό, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας PAB 5885.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple