ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Πυροσβέστες πήγαν να σβήσουν τις φωτιές και τους έκλεψαν τα κράνη

Άργος: Πυροσβέστες πήγαν να σβήσουν τις φωτιές και τους έκλεψαν τα κράνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που πυροσβέστες αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.
INTIME / Φωτογραφία αρχείου

Ρομά έκλεψαν τα κράνη από πυροσβέστες την ώρα που επιχειρούσαν σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Άργος

Για γέλια και για κλάματα είναι ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Νέα Κίο τη στιγμή που πυροσβέστες στο Άργος, έδιναν μάχη για την κατάσβεση φωτιάς που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή «Καρακάξα» στη Νέα Κίο, διαπίστωσαν ότι τους είχαν ληστέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, η πυροσβεστική υπηρεσία Άργους ενημερώθηκε άμεσα για την εκδήλωσή της και στο σημείο έφτασαν και επιχείρησαν δύο οχήματα με τέσσερις άνδρες.

Όταν εκείνοι βγήκαν από τα πυροσβεστικά οχήματα, άγνωστοι μπήκαν μέσα σε ένα από αυτά και έκλεψαν τσάντες, πορτοφόλια, προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών, καθώς και το υπηρεσιακό VHF, το υπηρεσιακό κράνος και άλλα αντικείμενα που βρήκαν στην καμπίνα του πυροσβεστικού οχήματος.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες μπήκαν στα πυροσβεστικά οχήματα για να φύγουν, τότε αντιλήφθηκαν ότι έλειπαν τα προσωπικά τους και τα υπηρεσιακά τους αντικείμενα.

Ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα και η ασφάλεια Άργους, μέλη της οποίας έφτασαν στο σημείο για να κάνουν αναζητήσεις.

Από τις εκτεταμένες έρευνες που έγιναν βρέθηκαν σε όλο το καταυλισμό και εντόπισε σχεδόν όλα τα κλοπιμαία και τα παρέδωσε στην Πυροσβεστική υπηρεσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πυροσβέστες αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, όταν σπεύδουν να επιχειρήσουν σε καταυλισμούς Ρομά της περιοχής, μια φορά μάλιστα είχε τύχει να δεχθούν επίθεση με πέτρες.