ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Έτσι προστατεύουν οι σερβιτόροι του Nammos τους πελάτες από τα μπουγέλα με τις σαμπάνιες

Μύκονος: Έτσι προστατεύουν οι σερβιτόροι του Nammos τους πελάτες από τα μπουγέλα με τις σαμπάνιες
Στη Μύκονο επικρατεί η διάθεση για ασύστολη επίδειξη πλούτου και σπατάλης.
Instagram / nammosworld

Μύκονος: Οι καλά εκπαιδευμένοι σερβιτόροι του Nammos όταν ξεκινούν τα «champagne showers» μπαίνουν στη μέση για να προστατεύουν τους πελάτες από τα μπουγέλα με τις σαμπάνιες.

To γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που απεικονίζει τους σερβιτόρους του beach restaurant της Μυκόνου, Nammos, να υψώνουν πετσέτες θαλάσσης για να προστατέψουν τους πελάτες από τα λεγόμενα «champagne showers».

Στο Νησί των Ανέμων συνηθίζεται οι πελάτες να ανοίγουν σαμπάνιες, όχι για να τις καταναλώσουν αλλα για να καταβρέξουν ο ένας τον άλλον, θέλοντας με αυτό το τρόπο να κάνουν κατά κάποιο τρόπο επίδειξη της οικονομικής τους άνεσης.

Κάθε φορά που συμβαίνει το ίδιο σκηνικό στο γνωστό εστιατόριο της Ψαρού, οι καλά εκπαιδευμένοι σερβιτόροι του Nammos μπαίνουν στη μέση, όχι όμως για να κάνουν παρατήρηση στους πελάτες που σπαταλούν τον γαλλικό οίνο ενοχλώντας αφόρητα τους γύρω τους αλλα για να υψώσουν μεγάλες πετσέτες θαλασσής σε μια ύστατη προσπάθεια και να προστατέψουν εκείνους που δεν συμμετέχουν αλλα και να μην χαλάσουν την διάθεση σε αυτούς που πληρώνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να καταβρέχονται με σαμπάνιες.