ΕΛΛΑΔΑ

Παιδικοί σταθμοί: Τι απαντά το γραφείο της Μιχαηλίδου στο Newsbomb.gr για το πρόβλημα στις αιτήσεις

Παιδικοί σταθμοί
Προς παράταση οι αιτήσεις για τα voucher
INTIME NEWS

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να διορθωθεί το τεχνικό πρόβλημα στο site της ΕΕΤΑΑ και να επανέλθει η κανονική λειτουργία στην υποβολή αιτήσεων για τα voucher των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Όπως δήλωσαν στο Newsbomb.gr συνεργάτες της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου, υπάρχει πρόβλημα με τον server του site και γίνονται προσπάθειες να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η ομαλή λειτουργία αναμένεται να αποκατασταθεί μέσα στην ημέρα, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Προβλήματα στην υποβολή αιτήσεων αντιμετωπίζουν οι γονείς παιδιών εδώ και ημέρες. Δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο site της ΕΕΤΑΑ ανά διαστήματα, δεν μπορούσε να αντληθεί ο ΑΜΚΑ παιδιών ή δεν ήταν δυνατό να δοθεί η απαιτούμενη συναίνεση του έτερου γονέα.

Νωρίτερα, η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι αναμένεται να δοθεί παράταση στην υποβολή αιτήσεων, που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ολοκληρώνεται στις 12 Αυγούστου. Η διαδικασία των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για την περίοδο 2022 – 2023 ξεκίνησε την Τρίτη 2 Αυγούστου.

«Προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στην εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων, και για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας σας, σας ενημερώνουμε ότι πιθανόν η εφαρμογή να σταματήσει να είναι διαθέσιμη για κάποιες ώρες που θα γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση στον ίδιο χώρο. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι θα δοθεί η αναγκαία παράταση, προκειμένου όλοι οι υποψήφιοι αιτούντες να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις