ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε 26χρονη με κατσαβίδι - Φοβάται για τη ζωή του το θύμα

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε 26χρονη με κατσαβίδι - Φοβάται για τη ζωή του το θύμα
Ο 36χρονος κατηγορούμενος κατά τη μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Μαγνησίας
gegonota.news

Ο 36χρονος που απείλησε με κατσαβίδι την 26χρονη σύντροφό του στον Βόλο αφέθηκε ελεύθερος. Τρέμει για τη ζωή της η γυναίκα που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση της ποινής του δράστη.

Ο 36χρονος που κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να σκοτώσει την 26χρονη σύντροφό του με ένα κατσαβίδι, μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού τους ηλικίας μόλις πέντε ετών, μετά την ανακοίνωση της ποινής του από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου άσκησε έφεση και εν τέλει αφέθηκε ελεύθερος.

Η ποινή ήταν φυλάκιση ενός έτους και δυο μηνών, με τριετή αναστολή ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο συνήγορος του 36χρονου ήταν αυτός που ζήτησε να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα για να μην πλησιάζει την 26χρονη. Το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση, με την 26χρονη να ξεσπά σε κλάματα και να φωνάζει «εμένα ποιος θα με προστατεύσει, θα έρθει σπίτι μου και θα κάνει φασαρίες ή μπορεί και να με σκοτώσει».

Το θύμα της επίθεσης, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα τη δολοφονία μου». Η 26χρονη ανέφερε πως δεν είχε χρήματα για να καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, τόνισε πως δουλεύει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και εξήγησε πως ο καυγάς της περασμένης Κυριακής είχε να κάνει με χρήματα.

Τα τραύματα της 26χρονης μετά την επίθεση του 36χρονου, όπως έχει καταγγείλει η ίδια.gegonota.news

Ο κατηγορούμενος, πάντως, δεν παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στην 26χρονη με κατσαβίδι, το οποίο είπε πως είχε στα χέρια του καθώς επισκεύαζε κάτι στο σπίτι. Για τα χτυπήματα και τον τραυματισμό της συντρόφου του, ανέφερε πως της πέταξε ένα μπουκάλι κι αυτή γλίστρησε και έπεσε. Ο δικηγόρος του 36χρονου υποστήριξε πως ήταν ένας συνηθισμένος καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και ότι δεν υπήρξε απειλεί και επίθεση με κατσαβίδι.