ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Θρήνος για τους δύο νεκρούς - Συλλήψεις και αναπάντητα ερωτήματα

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Θρήνος για τους δύο νεκρούς - Συλλήψεις και αναπάντητα ερωτήματα
Η έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα είναι σε εξέλιξη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανείπωτος είναι ο πόνος στην περιοχή της Πρέβεζας μετά την έκρηξη σε ιχθυοτροφείο εξαιτίας της οποίας έφυγαν από τη ζωή δύο άνθρωποι, ένας 41χρονος και ένας 49χρονος αλλοδαπός - Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης

Συνελήφθησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής (4/9) οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία.

Οι εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα. Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα.

Πατέρας τριών παιδιών ο ένας νεκρός

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr, ο δήμαρχος Πάργας, Νίκος Ζαχαριάς, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και κατά την διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης.

Από τις εργασίες αυτές και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκλήθηκε έκρηξη. Οι δύο εργαζόμενοι βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Φωτογραφία από το σημείο της τραγωδίας:epirus-tv-news.gr

Ο τρίτος υπάλληλος που τραυματίστηκε διακομίστηκε στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάργας, Νίκο Ζαχαριά ο 41χρονος Έλληνας που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας του είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών (10, 6 και 5 ετών) και κατάγεται από τον Μύτικα, Αιτωλοακαρνανίας.