ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό μετά από καραμπόλα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό μετά από καραμπόλα
Στον Κηφισό η κίνηση αυξήθηκε μετά από καραμπόλα που σημειώθηκε.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στον Κηφισό μετά από καραμπόλα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Οπλισμένοι με γερά νεύρα θα πρέπει να είναι οι οδηγοί σήμερα καθώς ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα στον Κηφισό από νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Συγκεκριμένα η κίνηση αυξήθηκε έπειτα από καραμπόλα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος της λαχαναγοράς στο ρεύμα προς Πειραιά.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με εκπρόσωπο τύπου της τροχαίας ο οποίος ανέφερε ότι «είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Πειραιά. Η κίνηση φτάνει μέχρι τον Κηφισσό».

Παράλληλα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στην συμβολή με την οδό Λαμπτρών στο Κορωπί στο ρεύμα προς Βάρη με αποτέλεσμα κι εκεί η κίνηση να παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις.

Η κίνηση στους δρόμους στις 08:30.google maps

Νωρίτερα σήμερα ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας στην Περιφέρεια Αττικής Κίμωνας Λογοθέτης μίλησε για την κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας τονίζοντας ότι μέχρι και τις 7:00 διεξαγόταν ομαλά.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα καθώς είναι κλειστά τα σχολεία ενώ παράλληλα δεν έχουμε δακτύλιο», ανέφερε ο Κίμωνας Λογοθέτης στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Δείτε την κίνηση σε πραγματικό χρόνο μέσω του χάρτη της Google