ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 29χρονης στα Πατήσια: Την παρέσυρε στο σπίτι του βιαστή η Βουλγάρα φίλη του

Βιασμός 29χρονης στα Πατήσια: Την παρέσυρε στο σπίτι του βιαστή η Βουλγάρα φίλη του
Βιασμός 29χρονης στα Πατήσια
Unsplash

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της 29χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα βιασμού.

Μια νέα συγκλονιστική υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως, με θύμα μια 29χρονη από την Αλγερία που παρασύρθηκε από ζευγάρι σε σπίτι στα Πατήσια. Το ζευγάρι είχε υποσχεθεί στην άτυχη γυναίκα δουλειά όμως όταν πήγε στο διαμέρισμα έζησε έναν εφιάλτη.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο Star, την Κυριακή (11/9) η Βουλγάρα σύντροφος του βιαστή την παρέσυρε στο σπίτι στα Πατήσια για να συναντήσει τον άνδρα, ο οποίος θα μπορούσε να της βρει δουλειά.

Η 29χρονη την ακολούθησε και λίγα λεπτά αργότερα τα πράγματα ξέφυγαν. Εκείνη προσπάθησε να διαφύγει, αλλά το ζευγάρι την εμπόδισε. Στη συνέχεια ο 36χρονος άνδρας, με καταγωγή από χώρα της Αφρικής, τη βίασε και εν συνεχεία την κλείδωσε μέσα στο σπίτι.

«Αυτός ο ηλίθιος δεν είναι άνθρωπος. Είναι ηλίθιος πραγματικά. Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν. Πραγματικά. Γιατί του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις αυτό σε μένα. Αλλά δεν με άκουσε», είπε.

Η 29χρονη γυναίκα μίλησε για τα όσα βίωσε στα χέρια του άνδρα. «Με έσπρωξε στο κρεβάτι, μου κρατούσε τα χέρια μαζί. Όταν άρχισα να ουρλιάζω μου έλεγε "μη φωνάζεις". Μου έβαλε το χέρι στο στόμα».

Η νεαρή γυναίκα φώναζε στα αγγλικά για «βοήθεια», με αποτέλεσμα μετά από ώρες, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, ένοικοι της πολυκατοικίας που άκουσαν τις εκκλήσεις της να καλέσουν το «100». Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το διαμέρισμα στο οποίο είχαν «φυλακίσει» την 29χρονη.

«Σηκώθηκα επάνω, έσπασα τα πάντα στο σπίτι, φοβόμουν, έκλαιγα, ήμουν πολύ φοβισμένη, κατάφερα να βγω στο μπαλκόνι. Έσπρωξα τον άνδρα και βγήκα στο μπαλκόνι. Είπα στην αστυνομία "πείτε τους να ανοίξουν την πόρτα γιατί αλλιώς θα πηδήξω"».

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα, χτύπησαν το κουδούνι, το ζευγάρι τους άνοιξε και επιχείρησε να τους αποπροσανατολίσει λέγοντας ότι δεν συμβαίνει κάτι και ότι απλά τσακώνονταν μεταξύ τους, ώσπου η 29χρονη άρχισε και πάλι να φωνάζει βοήθεια. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. την απελευθέρωσαν και συνέλαβαν το ζευγάρι.