ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Πώς ένας γάιδαρος εμπλέκεται σε πρωτοφανή υπόθεση βιασμού

Αχαΐα: Πώς ένας γάιδαρος εμπλέκεται σε πρωτοφανή υπόθεση βιασμού

Πώς ένας γάιδαρος εμπλέκεται σε φριχτό περιστατικό βιασμού κατ εξακολούθηση 70χρονης γυναίκας από τον 65χρονο κουνιάδο της

Ένα φριχτό περιστατικό στην Αχαΐα είδε το φως της δημοσιότητας με βιασμό κατ’ εξακολούθηση μίας 70χρονης γυναίκας από τον 65χρονο αγρότη κουνιάδο της.

Σύμφωνα με το pelop.gr ένας 65χρονος αγρότης κατηγορείται για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 70χρονης κουνιάδας του, ενώ την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου πρόκειται να αναβιώσουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το θύμα κατηγορεί τον κουνιάδο της ότι την βίαζε για δύο χρόνια, σε χωριό της Τριταίας.

Με βάση την δικογραφία ο 65χρονος απειλούσε την 70χρονη με πριόνι και την εξανάγκαζε να υποκύπτει στις σεξουαλικές ορέξεις του.

Το θύμα όπως αναφέρει το pelop.gr ανεχόταν την κατάσταση αυτή για 2 χρόνια λόγω φόβου, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και την τελευταία φορά βρήκε το θάρρος να απομακρύνει τον κουνιάδο της με την απειλή δικού της πριονιού.

Κατά καιρούς οι δύο συγγενείς τσακώνονταν για περιουσιακά στοιχεία του μακαρίτη συζύγου της γυναίκας, ενώ ανάμεσα στις αιτίες τσακωμού ήταν και ένας... γάιδαρος.

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: Τη μαχαίρωσε με φαλτσέτα στον λαιμό και επέστρεψε με κατσαβίδι «γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα»

Μαρτυρία: Οι αποκαλύψεις για τη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από τον άνδρα της στη Νίκαια