ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της - Καταγγελίες γειτόνων

Πάτρα: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της - Καταγγελίες γειτόνων
Το ζευγάρι μένει στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας.
Pexels.com

Συγκλονίζει η είδηση για τον επαναλαμβανόμενο ξυλοδαρμό 38χρονης από τον σύντροφό της στην Πάτρα.

Συγκλονίζει η είδηση για τον επαναλαμβανόμενο ξυλοδαρμό 38χρονης από τον σύντροφό της στην Πάτρα. Οι γείτονες, μάλιστα, έχουν καταγγείλει πολλές φορές ό, τι συμβαίνει, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Το ζευγάρι μένει στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στα Ψηλά Αλώνια.

Γείτονας του ζευγαριού μιλώντας στο pelop.gr, «έτρωγε ξύλο και από τον πρώην της, είναι πολύ άτυχη αυτή η κοπέλα». Ο ίδιος σημείωσε ότι, συχνά, τα βράδια ακούγονται οι κραυγές της γυναίκας, η οποία απευθυνόμενη στον σύντροφό της, φωνάζει «σταμάτα, θα με σκοτώσεις». Ο άντρας «τη χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ την πετάει πάνω σε τζάμια και πόρτες. Τη σέρνει από τα μαλλιά», δήλωσε γειτόνισσα που μένει ακριβώς απέναντι από το ζευγάρι.

«Το τι έχουν δει τα μάτια μου, δεν περιγράφεται», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μισόγυμνη τη σέρνει και τη χτυπά. Όσο για το στόμα του; Ντρέπομαι να εκστομίσω όσα της λέει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κληθεί η Αστυνομία έτσι ώστε να επέμβει, ωστόσο, χωρίς αποτέλεσμα, φέρνοντας και τους γείτονες του ζευγαριού σε απόγνωση αφού δεν μπορούν να γλιτώσουν την κοπέλα.

Σχετικές ειδήσεις

Πισπιρίγκου: Σάλος με τον ξυλοδαρμό της - Την Τρίτη η απολογία της

Πάτρα: Όχημα παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζή

Πάτρα: 55χρονος έπεσε θύμα revenge porn - Του ζητούν 85.000 ευρώ