ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Αλίμου στο Newsbomb: Αύριο καταθέτω στη ΓΑΔΑ για τις απειλές

Δήμαρχος Αλίμου στο Newsbomb: Αύριο καταθέτω στη ΓΑΔΑ για τις απειλές
O Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Αλίμου - Ο κ. Ανδρέας Κονδύλης μίλησε για το θέμα στο Newsbomb.gr, αποκαλύπτοντας ότι κλήθηκε να καταθέσει το πρωί της Τετάρτης 26/10 στη ΓΑΔΑ

Απειλές από μπράβους δέχεται ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο, αναφέροντας ότι οι απειλές ξεκίνησαν όταν πήρε τα μέτρα για την ηχορύπανση στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, o κ. Κονδύλης ξεκαθάρισε ότι οι απειλές εις βάρος τους αφορούν ένα και μόνο μαγαζί της περιοχής ενώ όλα τα υπόλοιπα συνεργάστηκαν ώστε να εφαρμοστούν τα μέτρα.

«Οι απειλές ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν αποφασίσαμε να πάρουμε τα μέτρα για την ηχορύπανση στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής και ξεκινήσαμε τους ελέγχους. Ενώ όλα τα μαγαζιά συμμορφώθηκαν υπήρξε ένα που ξεκίνησε τις απειλές εναντίον μου, βάζοντας ανθρώπους να μου λένε "θα δεις τι θα πάθεις" κ.α.», ανέφερε στο Newsbomb.gr ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Και πρόσθεσε: «Από την περίοδο εκείνη έχω μαζέψει στοιχεία και αύριο με κάλεσαν από την ΓΑΔΑ να καταθέσω σχετικά με την καταγγελία που έκανα χθες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».

Δείτε αναλυτικά τι είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος:

«Προσέφυγα πριν από λίγες ημέρες στη δικαιοσύνη καταθέτοντας στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή μου αναφορικά με μπράβους της νύχτας οι οποίοι εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα της παραλιακής ζώνης και εκτοξεύουν απειλές, ύβρεις και χυδαιότητες σε βάρος του δημάρχου Αλίμου, σε βάρος προσωπικά εμού. Λένε μεταξύ άλλων ότι θα μου δώσουν ένα γερό μάθημα, θα μάθω τι σημαίνει να τα βάζω με τον τάδε, το αφεντικό τους δηλαδή κλπ. Αυτό αφορά ένα συγκεκριμένο κατάστημα και έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο, από τότε που πήραμε τα μέτρα για την ηχορύπανση.

Θέλω λοιπόν και δημόσια από εδώ να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς τους
κυρίους και στα αφεντικά τους. Δεν τους φοβάμαι, είμαι εδώ και ας
κοπιάσουν, αν νομίζουν, τους περιμένω. Μάλιστα ένας από τους μπράβους
φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός που εργάζεται ταυτόχρονα και
στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα. Επίσης άνθρωπος από την ιδιοκτησία του καταστήματος, φέρεται να σχετίζεται με πρόσωπο που πρόσφατα συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο για εμπόριο ναρκωτικών. Βρέθηκαν στοιχεία που τον συνδέουν με τον έμπορο.

Επειδή όλα αυτά ξέρετε, μυρίζουν πολύ νύχτα και στον Άλιμο έχουμε μία αλλεργία με την νύχτα και ειδικά όσο αφορά την παραλία, στέλνω ένα ακόμη μήνυμα: Όποιος επιχειρήσει ή επιχειρεί να εγκαταστήσει καθεστώς νύχτας και υποκόσμου στην παραλία του Αλίμου, θα τον αναγκάσουμε να φύγει τρέχοντας. Νονούς και Εσκομπάρ στην παραλία μας δεν θέλουμε και ούτε σηκώνουμε. Είναι μία υποχρέωση που την έχουμε εμείς ως δημοτική αρχή απέναντι στην κοινωνία και όλοι μαζί δημοτική αρχή και κοινωνία απέναντι στα παιδιά μας. Η παραλία μας να είναι καθαρή και να μείνει καθαρή. Αρκούμαι σε αυτά αν χρειαστεί θα επανέλθω με ονόματα και περισσότερα στοιχεία».