ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Πετράλωνα: Αδέρφια καταγγέλλουν τους γονείς τους για βιασμό

Φρίκη στα Πετράλωνα: Αδέρφια καταγγέλλουν τους γονείς τους για βιασμό
pixabay

Μήνυση από δύο αδέρφια που καταγγέλλουν τον πατέρα τους για βιασμό και τη μητέρα τους για τη σιωπή της, αποκαλύπτει μια ακόμα ιστορία φρίκης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Πετράλωνα.

Η κοπέλα 22 χρονών σήμερα και ο αδερφός της 17 χρονών, καταγγέλλουν πως ο πατέρας τους τα βίαζε από τις ηλικίες του Δημοτικού

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας όχι μόνο βίαζε τα ίδια του τα παιδιά αλλά φέρεται να τα «προωθούσε» και σε φίλους της οικογένειας.

Τα δύο παιδιά καταγγέλλουν τον πατέρα τους για συστηματική κακοποίηση και τη μητέρα τους για συγκάλυψη. Η μητέρα τους όχι μόνο γνώριζε αλλά ήταν αυτόπτης μάρτυρας των βιασμών.Ένας εκπαιδευτικός των παιδιών κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και από εκεί άρχισαν οι αποκαλύψεις.

Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει άμεσα στα δικαστήρια, όπου οι γονείς των δύο παιδιών θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση από το 2018 μετά την καταγγελία σε βάρος του πατέρα. Τα αδέρφια επανήλθαν με μήνυση κατά κατά της μητέρας, την οποία καταγγέλλουν για συγκάλυψη κάτι που φέρνει και πάλι την υπόθεση στο «φως».

Σχετικές ειδήσεις