ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στις Σέρρες: Μαθήτριες διακινούν πορνογραφικό υλικό σε σχολείο

Σάλος στις Σέρρες: Μαθήτριες διακινούν πορνογραφικό υλικό σε σχολείο
Pixabay

Σάλος στις Σέρρες με την είδηση - Επιστολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών προς καθηγητές, γονείς και μαθητές

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην πόλη των Σερρών πως ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο, διατηρούν και κάνουν χρήση απαγορευμένου υλικού. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, οι γονείς φέρουν την ευθύνη και προβλέπεται και ποινή για παραμέληση ανηλίκου.

Όπως αναφέρει το epiloges.tv, στις σχολικές μονάδες και στους διευθυντές των σχολείων θα σταλεί επιστολή από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών προς τους γονείς. Η επιστολή θα πρέπει να διαβαστεί και στα παιδιά καθώς περιγράφει τι προβλέπει ο νόμος για τους κατόχους του πορνογραφικού υλικού.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Νίκος Σταμπολίδης παρακάλεσε τους γονείς να ελέγξουν τα κινητά των παιδιών τους και να τους ζητήσουν να σβήσουν τυχόν πορνογραφικό υλικό που έχουν στα κινητά τους τηλέφωνα. «Σας παρακαλώ γονείς συζητήστε με τα παιδιά σας για να καταλάβουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τα φαινόμενα bullying στα σχολεία, η ψυχολόγος της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Σερρών τονίζει την ανάγκη οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά και να συζητούν μαζί τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ανέφερε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Διαβάστε επίσης:

Λέων στο Newsbomb για Πετράλωνα: Γιατί άργησαν οι διαδικασίες

«Εγκληματικά λάθη και καθυστερήσεις στη φρίκη των Πετραλώνων»

«Αγγελιαφόροι» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το συγκρότημα REC