ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του κόσμου: Συγκλονίζει μαρτυρία 9χρονου - «Ζω σε μια κόλαση»

Νέες μαρτυρίες ήρθαν στο φως για την «Κιβωτό του Κόσμου»
Πηγή: Intime News

Ζητούσε απεγνωσμένα να απομακρυνθεί από τις δομές της Κιβωτού 9χρονο παιδί λόγω ξυλοδαρμού όπως καταγγέλει η οικογένειά του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» καθώς οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών διαδέχονται η μία την άλλη.

Σήμερα Σάββατο μια νέα καταγγελία πατέρα και θείας 9χρονου βλέπει το φως της δημοσιότητας. Όπως ανέφεραν στον ΣΚΑΪ το παιδί που τους τελευταίους μήνες φιλοξενείται στη δομή της Καλαμάτας, ενώ προηγουμένως ζούσε στη δομή της Άνοιξης, τους είχε πει χαρακτηριστικα ότι «ζει σε μια κόλαση».

«Το παιδί μου είπε "μπαμπά με έχουν χτυπήσει, φοβάμαι να κάτσω εδω"» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 9χρονου παιδιού για μια συζήτηση που έγινε ενώπιον κοινωνικών λειτουργών.

«Μου είπε "με έχει χτυπήσει παιδαγωγός με μια άλλη''» συνέχισε λέγοντας ο πατέρας του παιδιού. Κατήγγειλε παράλληλα ότι «με έβγαλαν με κλωτσιές έξω, δώσαμε κατάθεση στην αστυνομία και εδώ και 9 μήνες δεν έχουμε πάρει ούτε μια απάντηση».

Η θεία του 9χρονου από την πλευρά της πρόσθεσε ότι όταν το επισκέφτηκε το παιδί της ζήτησε να απομακρυνθεί από τη δομή λέγοντας της «θεία πάρε με από εδώ».

«Τον Ιανουάριο του 2022 το παιδί ξέσπασε στην αγκαλία μου. Μου είπε "θεία δεν μπορώ να κάτσω άλλο εδώ πάρε με έχω φάει ξύλο, μας βάζουν να καθαρίζουμε τουαλέτες» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις