ΕΛΛΑΔΑ

Παρνασσός: Αγνοείται ορειβάτης - Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Παρνασσός: Αγνοείται ορειβάτης - Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
LamiaReport.gr

Παρνασσός: Στην περιοχή επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες και ο άνδρας όταν άρχισε να νυχτώνει ειδοποίησε την Πυροσβεστική και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Στιγμές αγωνίας για 30χρονο ορειβάτη ο οποίος έχασε τον προσανατολισμό του στις πλαγιές του Παρνασσού, στα όρια των νομών Βοιωτίας και Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο νεαρός φέρεται να κινήθηκε με το αυτοκίνητό του από Δαύλεια προς Παρόρι και να συνέχισε μέχρι Αγία Μαρίνα ξεκινώντας την πεζοπορία.

Βασικό ρόλο έπαιξαν και οι κακές καιρικές συνθήκες έτσι ο νεαρός άνδρας όταν άρχισε να νυχτώνει ειδοποίησε την Πυροσβεστική και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Συνολικά 20 πυροσβέστες από τις Υπηρεσίες της Βοιωτίας και την 7η ΕΜΑΚ επιχειρούν στο σημείο, ενώ ζητήθηκε συνδρομή και από την Ορειβατική Ομάδα.

Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει επικοινωνία με το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο με την κακοκαιρία και μέσα στη νύχτα να διακρίνουν σημάδια που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube