ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Μαζεύτηκαν στο άψε-σβήσε τα 35.000 ευρώ για τον 14χρονο μαθητή

Κρήτη: Μαζεύτηκαν στο άψε-σβήσε τα 35.000 ευρώ για τον 14χρονο μαθητή
DayNight.gr

Πολλές φορές έχει αποδειχθεί στην Κρήτη ότι αυτό το αρχέγονο ένστικτο του λαού της για την παροχή βοήθειας λειτουργεί σε εντυπωσιακό βαθμό.

Στην περίπτωση του 14χρονου μαθητή του 1ου Γυμνασίου, που πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αρκούσαν μόνο λίγα 24ωρα για να γίνει το “μικρό θαύμα των Χριστουγέννων”. Στο Καπετανάκειο, το σχολείο του έφηβου, εκτυλίχθηκαν σκηνές βαθιά συγκινητικές. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η μαθητική του κοινότητα, έγιναν όλοι μια γροθιά, δημιουργώντας ένα πελώριο κύμα αγάπης για τον συμμαθητή τους και την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το cretalive, το ποσό που απαιτούνταν έφτανε τα 35.000 ευρώ. Αρκούσε απλά και μόνο η γνωστοποίηση της εκστρατείας αγάπης που ξεκινούσε πριν από τέσσερις ημέρες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, το μεγάλο ποσό υπερκαλύφθηκε. Χθες Τρίτη, ημέρα κατά την οποία είχε διοργανωθεί η ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των παιδιών τους στο σχολείο μετατράπηκε σε πανηγύρι αγάπης και προσφοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο DayNight.gr