ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Οργισμένη ανακοίνωση των γονιών του 11χρονου

Σέρρες: Οργισμένη ανακοίνωση των γονιών του 11χρονου

Τι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι γονείς του 11χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από την έκρηξη που σημειώθηκε σε λέβητα δημοτικού σχολείου στις Σέρρες

Ευθύνες τόσο στο σχολείο όσο και στον Δήμο Σερρών επιρρίπτουν οι γονείς του 11χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στο λέβητα στο 9ο δημοτικό σχολείο.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού με μια οργισμένη ανακοίνωση, μέσω των δικηγόρων τους, κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλειες εξαιτίας της οποίας έχασε τη ζωή του το παιδί τους.

Παράλληλα ζητούν την πλήρη δικαίωση της μνήμης του καθώς και την άμεση και παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η παροιμιώδης ανευθυνότητα των “υπευθύνων” του σχολείου, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων του Δήμου Σερρών αλλά και όσων με εγκληματική αμέλεια εκτελούσαν εργασίες σε ώρα λειτουργίας του σχολείου για ένα προβληματικό δημόσιο έργο, είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν της απώλειας της ζωής του παιδιού μας, Βασίλειου – Μάξιμου. Η οικογένειά του με βαθειά οδύνη ζητάμε την πλήρη δικαίωση της μνήμης του και την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.

Σέρρες, 08/12/2022. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ».

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Τι λέει η μητέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε από την έκρηξη

Σέρρες: Ανοίγει το δημοτικό σχολείο μετά την έκρηξη με νεκρό μαθητή

Σέρρες: Με τους γονείς του 11χρονου Βασίλη μίλησε ο Κωστής Χατζηδάκης