ΕΛΛΑΔΑ

Μία βόλτα στη JYSK βάζει εμάς και το σπίτι μας σε γιορτινή διάθεση

Μία βόλτα στη JYSK βάζει εμάς και το σπίτι μας σε γιορτινή διάθεση

Όπως κάθε Χριστούγεννα, οι στιγμές που ολόκληρη η οικογένεια μαζεύεται στο σπίτι και περνά ποιοτικό χρόνο, είναι πραγματικά ανεκτίμητες για όλους. Άλλωστε, το σπίτι μας είναι το «καταφύγιό» μας, πρωτίστως για την οικογένειά μας και στη συνέχεια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα για τα οποία -ειδικά τις γιορτινές ημέρες του χρόνου- στρώνουμε τα τραπέζια μας. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο την άνεση και τη ζεστασιά που προσφέρει η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον προσωπικό μας χώρο;

Αυτά τα Χριστούγεννα, είναι! Αρκεί να επιλέξουμε για τη διακόσμηση του σπιτιού μας, τη συλλογή JYSK Nordic Mood, που συνδυάζει τυπικά σκανδιναβικά στοιχεία και φέρνει το χριστουγεννιάτικο hygge στο σπίτι μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, διαμορφώνοντας μία γιορτινή ατμόσφαιρα θαλπωρής, με αέρα Σκανδιναβίας.

Οι minimal χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης, τα «ζεστά» χρώματα και η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αισθητική της JYSK, λοιπόν, περιλαμβάνει deco προτάσεις και items με έμπνευση από την αυθεντική μαγεία του σκανδιναβικού χειμώνα, που θα χαρίσουν την πιο cozy ατμόσφαιρα σε όλη την οικογένεια.

Οι παραδοσιακές προσθήκες που θα αναδείξουν κάθε γωνιά του σπιτιού μας

Η αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς και μιας γιορτής που μας προσκαλεί να κάνουμε πολλές δραστηριότητες μέσα στο σπίτι, παρέα με όλη την οικογένεια. Από μία Christmas movie στον καναπέ, μέχρι ένα εορταστικό δείπνο, για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει, αυτές οι ημέρες μας δίνουν αφορμές να δημιουργήσουμε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μας προσκαλεί να είμαστε μαζί. Φυσικά, σε αυτή τη λογική συμβάλλει η νέα συλλογή Nordic Mood της JYSK, που καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε εύκολα να απολαύσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι.

Στη χώρα του hygge, λοιπόν, τα Χριστούγεννα αποκτούν το πλήρες νόημά τους με αυθεντικές οικογενειακές παραδόσεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συνδυάσουμε παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης, όπως το ξωτικό των Χριστουγέννων NABBI, με αυτές που μπορούμε να έχουμε όλο τον χρόνο, όπως είναι το κηροπήγιο FENJA, σε αντικέ ορειχάλκινο χρώμα, και έτσι να δώσουμε στο σπίτι μας, μια φιλόξενη και ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα. Κάπως έτσι, ο δρόμος προς τη JYSK, είναι «μονόδρομος», καθώς η νέα συλλογή συνδυάζει αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με στοιχεία που δημιουργούν μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τις διακοπές με τους αγαπημένους μας.

Και επειδή, με τα Χριστούγεννα έρχονται επίσης οι πούλιες και ο χρυσός, ας συνδυάσουμε το βάζο ROBERT με το τεχνητό λουλούδι GAVE το οποίο, μαζί με το διακοσμητικό δίσκο FREKE, τονίζουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με ένα ευχάριστο, σπινθηροβόλο αποτέλεσμα και μια ζεστή χάλκινη εμφάνιση.

Ένα όμορφο τραπέζι «μαζεύει» την οικογένεια όλο τον χρόνο

Κι όμως, η σκανδιναβική παράδοση δεν απέχει ιδιαίτερα από την ελληνική, μιας και το γεύμα τόσο των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς κατέχει εξέχουσα θέση, κατά τη διάρκεια των γιορτών. Μπορεί σε αυτό να συμβάλλει η μαγεία των Χριστουγέννων που θέλει όλη την οικογένεια μαζεμένη στο σπίτι, ωστόσο εμείς μπορούμε να διατηρήσουμε τη ζεστή ατμόσφαιρα των ημερών, δημιουργώντας ένα φιλόξενο «σκηνικό», με τα πιο όμορφα πιάτα, μπολ και διακοσμητικά JYSK, που θα μας κάνουν να βρίσκουμε καθημερινά αφορμές για να τρώμε όλοι μαζί. Οι γυάλινες πιατέλες ELMER, μία μικρή σε γκρι και μία μεγαλύτερη πιατέλα σερβιρίσματος σε ζεστό κίτρινο χρώμα, μαζί με τα μπολ TONY και KLAES, μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυναμικό περιβάλλον με διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και ύψη. Στη συλλογή της JYSK υπάρχει επίσης το μπολ LASSE, το οποίο βοηθά στο εύκολο στήσιμο ενός κομψού τραπεζιού που αφήνει χώρο για ό,τι προτείνεται στο μενού.

Φυσικά, το «πράσινο» στοιχείο είναι ιδανικό για τη διάδοση του «hygge» και της ηρεμίας στο περιβάλλον που ζούμε. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να διακοσμήσουμε το τραπέζι με τεχνητά λουλούδια PER σε ζεστά και βαθιά χρώματα σε απαλό τριανταφυλλί, μωβ και πορτοκαλί, τοποθετώντας τα για παράδειγμα σε βάζα CASPER, SIGVALD ή THORE που, μαζί με τα λουλούδια, δημιουργούν μια απαλή ατμόσφαιρα με διαφορετικά σχήματα και χρώματα;

Για εμάς που αναρωτιόμαστε πώς θα απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, την απάντηση έχει η νέα συλλογή Nordic Mood της JYSK, που δημιουργεί την πιο ζεστή ατμόσφαιρα για όλη την οικογένεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι μία βόλτα στους διαδρόμους της JYSK, προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να πετύχουμε ένα αυθεντικό hygge αποτέλεσμα, παρόμοιο με αυτό που ακολουθούν στις σκανδιναβικές χώρες.