ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Τι έδειξε η νεκροψία της 13χρονης που «έσβησε» ξαφνικά

Ηλεία: Τι έδειξε η νεκροψία της 13χρονης που «έσβησε» ξαφνικά

Ηλεία: Σοκαρισμένη είναι από χθες το βράδυ, η περιοχή της Πηνείας όταν μαθεύτηκε η είδηση της τραγικής απώλειας της 13χρονης.

Σύμφωνα με τις χθεσινές αναφορές των γιατρών το κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις δύο τελευταίες ημέρες της ζωής της.

Όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή της μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανακοπή σε κωματώδη κατάσταση, με μυδρίαση. Τραγική λεπτομέρεια: ο ένας εκ των συνοδών του ΕΚΑΒ ήταν νονός της. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε Ν.Μ. Αμαλιάδας, ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν πλέον αργά.

Τι έδειξε η νεκροψία

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η νεκροψία του κοριτσιού πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Τα ευρήματα έδειξαν πως η 13χρονη έπασχε από υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια. Συγκεκριμένα, ο θάνατος της οφείλεται στο γεγονός πως η καρδιά της ήταν μεγαλύτερη από το φυσιολογικό.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη τραγωδία που «χτυπά» την οικογένεια από τη Βουλιαγμένη Πηνείας καθώς το άτυχο κοριτσάκι είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν μόλις δύο μηνών.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Νέος γύρος χιονοκαταιγίδων στην Εύβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Στις 10:00 το πρωί θα ανοίξουν την Τετάρτη (8/2) οι δημόσιες υπηρεσίες

Πατριαρχείο Αντιοχείας: Έκκληση για έκτακτη παροχή βοήθειας στους πληγέντες στη Συρία