ΕΛΛΑΔΑ

PULZE 2.0: Αυτή είναι η πιο αναβαθμισμένη αλλαγή του 2023

PULZE 2.0: Αυτή είναι η πιο αναβαθμισμένη αλλαγή του 2023

Γνώρισε τη νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού και ανακάλυψε ένα νέο κόσμο εμπειριών

Η νέα χρονιά φέρνει και νέες συνήθειες. Στο μυαλό των περισσότερων είναι συνυφασμένη με την εποχή των αλλαγών. Ωστόσο, μια αλλαγή δεν χρειάζεται να είναι ριζική για να τη νιώσουμε και να την αγκαλιάσουμε ως τέτοια. Ακόμα και μια «απλή» αναβάθμιση σε όσα ήδη μας αρέσουν μπορεί να γίνει η αιτία, ώστε να έχουμε ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε, αυτό δεν είναι και το ζητούμενο; Mέσα στους έντονους ρυθμούς να ανακαλύπτουμε διεξόδους που μας αποκαλύπτουν έναν νέο κόσμο εμπειριών και απολαύσεων;

Αν είσαι ενήλικας καπνιστής, θα είχες ακούσει για το PULZE, τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού που άλλαξε πολλά από όσα θεωρούσες δεδομένα στην αγαπημένη σου συνήθεια. Εδώ και λίγες εβδομάδες, το νέο PULZE 2.0 έρχεται να μας προσφέρει μια νέα εμπειρία απόλαυσης. Μια εμπειρία, η οποία συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: Feel the PULZE.

Ας το εξηγήσουμε όμως πιο αναλυτικά, ώστε να δούμε για ποιο λόγο το νέο PULZE 2.0 είναι η πιο αναβαθμισμένη αλλαγή που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητα σου.

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου

Το πρώτο βήμα για κάθε αλλαγή είναι αυτό: η ίδια η απόφαση να την πραγματοποιήσουμε. Και η απόφαση αυτή βρίσκεται στα χέρια μας. Συνήθως πρόκειται για να ένα σχήμα λόγου, ωστόσο στην περίπτωση του νέου PULZE 2.0 είναι η πραγματικότητα. Μια συσκευή θερμαινόμενου καπνού με ξεχωριστό σχεδιασμό και σε τρεις μοναδικές αποχρώσεις (Rich Copper, Midnight Mocha και Deep Teal), η οποία προσφέρει μια προσωποποιημένη εμπειρία στους ενήλικους καπνιστές. Πώς; Διαθέτει δύο διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης καπνού, τα οποία τα εναλλάσσουμε εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, ανάλογα με την προτίμηση μας κάθε φορά. Επιθυμούμε μια έντονη γευστική εμπειρία; Ενεργοποιούμε τη λειτουργία Standard. Θέλουμε μια πιο ήπια; Τότε η λειτουργία Eco είναι η ιδανική για εμάς.

Νιώσε ελεύθερος

Αυτό που ζητούν οι περισσότεροι ενήλικες καπνιστές, είναι να μην νιώθουν ότι περιορίζεται η απόλαυσή τους όταν χρησιμοποιούν μια συσκευή θερμαινόμενου καπνού. Το νέο PULZE 2.0. έρχεται με ισχυρή μπαταρία καθώς με 1 πλήρη φόρτιση προσφέρει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις. Επιπλέον, η χρήση διαρκεί πέντε λεπτά δίχως μέτρημα εισπνοών και η εμπειρία είναι ομοιόμορφη, είτε βρισκόμαστε στην πρώτη εισπνοή, είτε στην τελευταία. Και όλα αυτά από την μικρότερη* όλα σε μία συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0.

Νιώσε την αλλαγή

Το είπαμε και παραπάνω, αυτή η εποχή είναι η περίοδος που οι περισσότεροι κάνουμε αλλαγές. Ωστόσο, για να τις τολμήσουμε, θα πρέπει να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Το νέο PULZE 2.0 σε συνδυασμό με τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD, προσφέρουν μια εμπειρία απόλαυσης, που χαρακτηρίζεται από διακριτικότητα και λιγότερη μυρωδιά και έτσι δεν πρόκειται να αισθανθούμε ποτέ άβολα όταν θα θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε, σε όποια περίσταση και αν βρισκόμαστε.

Νιώσε τη στιγμή

Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα επιμέρους κομμάτια ενός νέου κόσμου εμπειριών και απόλαυσης, ο οποίος συμπληρώνεται από τις ράβδους καπνού iD, σχεδιασμένες από χαρμάνια υψηλής ποιότητας για να προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία καπνού, με την υπογραφή των δημιουργών των τσιγάρων Davidoff. Ας δώσουμε χρώμα και γεύση στις όμορφες στιγμές, ας τις νιώσουμε επιλέγοντας ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα γεύσεων, η οποία καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των ενήλικων καπνιστών. Είτε αναζητούμε μια πιο καπνική γεύση (Bronze, Blue, Copper, Yellow και Amber), είτε ψάχνουμε μια περισσότερο φρουτένια (Watermelon, Blueberry) ή περισσότερο δροσιστική γεύση (Ice, Polar), είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει μια ράβδος καπνού iD που θα μας ταιριάζει.

Το 2023 φέρνει το PULZE 2.0, μια συσκευή που φέρνει την αλλαγή στην καθημερινότητα των ενήλικων καπνιστών, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία θερμαινόμενου καπνού.

* Έρευνα Imperial brands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023