ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Επτά χρόνια από τον θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: Επτά χρόνια από τον θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: Το μοιραίο τροχαίο, η κοσμοσυρροή στην κηδεία και η γρήγορη επιτυχία

Επτά χρόνια πέρασαν από την ημέρα εκείνη που ο Παντελής Παντελίδης θα άφηνε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 33 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό.

Με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή πάγωσαν όλοι, ενώ ακόμη και σήμερα, θαυμαστές του, που δεν τον έχουν ξεχάσει αφήνουν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος.

Μαζί με τον τραγουδιστή, στο μοιραίο όχημα επέβαιναν και δύο γυναίκες, φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες γλίτωσαν από το δυστύχημα, με σοβαρά όμως τραύματα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ήταν ξημερώματα Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο τραγουδιστής θα έχανε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Πιο αναλυτικά, ο Παντελής Παντελίδης μετά από μία βραδιά διασκέδασης με φίλους, μαζί με τις δύο κοπέλες, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου μπήκαν στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, προκειμένου να επιστρέψει τις κοπέλες σπίτια τους και μετά να πάει και εκείνος στο δικό του.

Δυστυχώς όμως, η μοίρα επεφύλασσε μια τραγική τροπή, καθώς το μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα ο αγαπημένος τραγουδιστής να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν τραυματισμένες και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Σήμερα, εφτά χρόνια μετά, η Μίνα Αρναούτη έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την μοιραία εκείνη ημέρα που στέρησε από την οικογένεια και τους φίλους του, μα και το τραγούδι που τόσο αγαπούσε τον Παντελή Παντελίδη.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, όπου τελέστηκε η κηδεία του με τα τραγούδια του να ακούγονται από άκρη σε άκρη, ενώ χιλιάδες κόσμου όλων των ηλικιών συνόδευσαν τον τραγουδιστή στην τελευταία του κατοικία.

Ο Παντελής Παντελίδης αποτέλεσε ένα φαινόμενο στον χώρο της μουσικής, καθώς κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει μεγάλη απήχηση στον κόσμο που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και συνέρρεε όπου εμφανιζόταν για να τον δει. Κατάφερε να συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ έγινε αμέσως αποδεκτός από τους συναδέλφους του.

Τα τραγούδια του ακόμη και σήμερα, επτά χρόνια μετά από εκείνη τη μοιραία Πέμπτη, ακούγονται ακόμα παντού.