ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Θρήνος για τον 20χρονο στρατιώτη της 1ης ΜΑΛ – Η μοιραία έξοδος πριν το τροχαίο

Χανιά: Θρήνος για τον 20χρονο στρατιώτη της 1ης ΜΑΛ – Η μοιραία έξοδος πριν το τροχαίο
zarpanews.gr

Θρήνος στην Κρήτη για τον 20χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά. Υπηρετούσε τη θητεία του στην 1η ΜΑΛ και ήταν εξοδούχος…

Συγκλονισμένη είναι όλη η Κρήτη από ένα ακόμα σφοδρό τροχαίο δυστύχημα, με θύμα έναν 20χρονο στα Χανιά. Το αυτοκίνητο του νεαρού βγήκε από την πορεία του, «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο και έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου παιδιού.

Όπως αναφέρει το Zarpanews, ο άτυχος νεαρός ήταν στρατιώτης και υπηρετούσε τη θητεία του στην 1η ΜΑΛ Χανίων. Ο 20χρονος είχε έξοδο από το στρατόπεδο, η οποία αποδείχθηκε μοιραία. Οι εικόνες από το όχημα του άτυχου νέου, είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας του δυστυχήματος.

Περίπου στις 1:30 τη νύχτα, στην περιοχή Αρώνι, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο έπεσε πάνω σε έναν ευκάλυπτο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που μετέτρεψε σε άμορφη μάζα το όχημα.

Για τον απεγκλωβισμό του 20χρονου χρειάστηκε να επέμβει το Πυροσβεστικό Σώμα. Μάλιστα, στην επίσημη ενημέρωση αναφέρεται πως ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο για να διακομιστεί ο 20χρονος σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Σχετικές ειδήσεις