ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε ο 40χρονος που είχε τραυματιστεί με αλυσοπρίονο

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε ο 40χρονος που είχε τραυματιστεί με αλυσοπρίονο
INTIME

Θρήνος δίχως τέλος στην Κρήτη. Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του ο 40χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά με αλυσοπρίονο

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του 40χρονου Σταμάτη Περβολαράκη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε στο χωριό του με αλυσοπρίονο.

Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή αφού τον είχαν επαναφέρει το μεσημέρι του Σαββάτου 18/02 μετά από ανακοπή που υπέστη στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή του. Μάλιστα από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 19/02 γινόταν έκκληση για φιάλες αίμα προκειμένου να βοηθήσουν τον 40χρονο να μείνει στη ζωή, καθώς η κατάστασή του κρινόταν εξαιρετικά κρίσιμη από την πρώτη στιγμή.

Δυστυχώς ο 40χρονος άνδρας «έφυγε» από τη ζωή παρά τη γενναία ολιγόωρη μάχη σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, τους συγγενείς τους και το χωριό του στο Ηράκλειο. Ο Σταμάτης Περβολαράκης ήταν πατέρας δύο παιδιών και η οικογένειά του είχε τα τα γνωστά καταστήματα «ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ» με τα αθλητικά είδη στην πόλη.

Κρήτη: Το χρονικό του ατυχήματος με το αλυσοπρίονο

Ο 40χρονος άνδρας είχε πάει για κλάδεμα στο χωράφι του με τις ελιές στο χωριό Ελιά Ηρακλείου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυματίστηκε σοβαρά με το αλυσοπρίονο. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο και τον παρέλαβε. Κατά τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο υπέστη ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Ο Σταμάτης Περβολαράκης υπεβλήθη σε χειρουργείο ωστόσο η κατάστασή του θεωρούταν αρκετά κρίσιμη και οι δικοί του άνθρωποι έκανα έκκληση για φιάλες αίματος ελπίζοντας πώς θα κρατηθεί ο άτυχος άνδρας.