ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η ιστορία των δίδυμων και της ξαδέρφης τους που σκοτώθηκαν

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η ιστορία των δίδυμων και της ξαδέρφης τους που σκοτώθηκαν
EUROKINISSI

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με δύο αδελφές και την ξαδέλφη τους να χάνουν τη ζωή τους στο πρώτο τους ταξίδι με τρένο.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη με το φονικό δυστύχημα των τρένων που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ενώ πολλοί είναι οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζώη τους και δύο κορίτσια, δίδυμες αδελφές και η πρώτη ξαδέλφη τους, που μετά από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που διασκέδασαν με τις οικογένειές τους, επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί σπουδάζουν.

Η τραγωδία όμως τους χτύπησε την πόρτα, ενώ η τραγική ειρωνία είναι πως και οι τρεις κοπέλες έμπαιναν σε τρένο για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Η Καλαμπάκα από όπου κατάγονταν τα τρία κορίτσια θρηνεί για τις τρεις φοιτήτριες του ΑΠΘ, που ήταν γόνοι πολύ γνωστής οικογένειας της πόλης με επιχειρηματική δράση, καθώς οι γονείς τους διατηρούν ξενοδοχείο και ταβέρνα στην περιοχή Καστράκι, ενώ λεπτομέρειες για τον θάνατό τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις πέθαναν ακαριαία, ενώ εικάζεται ότι βρίσκονταν είτε στο 2ο βαγόνι είτε στο κυλικείο της αμαξοστοιχίας όταν έγινε η μοιραία σύγκρουση.

Οι τρεις φοιτήτριες ήταν ηλικίας 19 και 21 ετών και σπούδαζαν στο ΑΠΘ, ενώ πάντα ταξίδευαν είτε με ΚΤΕΛ είτε με ΙΧ και έμελε να χαθούν την πρώτη φορά που έμπαιναν σε τρένο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος είναι 40 νεκροί και 66 επιβεβαιωμένοι τραυματίες.