ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Ήθελα να γίνω επίγειος άγγελος τους, να ανοίξω τα φτερά μου και να τους αγκαλιάσω»

Τέμπη: «Ήθελα να γίνω επίγειος άγγελος τους, να ανοίξω τα φτερά μου και να τους αγκαλιάσω»
INTIME

Συγκινεί ο γιατρός του νοσοκομείου της Λάρισας που από την πρώτη στιγμή φρόντιζε και υποδεχόταν γονείς και συγγενείς τραυματισμένων, θυμάτων και αγνοουμένων της τραγωδίας στα Τέμπη

Ο Κώστας Λαχανάς, ο γενικός γιατρός στο νοσοκομείο της Λάρισας μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη και τον δύσκολο ρόλο του καθώς ήταν ο πρώτος που δέχθηκε τους απαρηγόρητους γονείς στο νοσοκομείο.

«Ημουν εδώ από την πρώτη στιγμή αλλά ανέλαβα κατόπιν εντολής το πρωί της επόμενης ημέρας τη φροντίδα και την υποδοχή των συγγενών και των γονέων. Τι να σας πω. Προσπαθήσαμε εδώ στο νοσοκομείο με τον διοικητή μου, τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας να κάνουμε πρώτα μια λίστα με τους νοσηλευομένους και έπειτα μια λίστα με τους αγνοούμενους. Φυσικά δεν μπορώ να σας περιγράψω πως αγάπησα όλους αυτούς τους ανθρώπους, όλους τους συγγενείς, όλους τους γονείς. Βρίσκομαι ακόμα εδώ και συμπαραστέκομαι γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον πόνο τους αλλά τους συμμερίζομαι», είπε χαρακτηριστικά ο ιατρός.

«Ήθελα να γίνω επίγειος άγγελος τους, να ανοίξω τα φτερά μου και να τους αγκαλιάσω. Τίποτα άλλο» συμπλήρωσε ο γενικός γιατρός στο νοσοκομείο της Λάρισας.