ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Γλυκά Νερά: Τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ κάνει η δικαστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να απορριφθεί το αίτημα των γονιών του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για αποκλειστική μέριμνα της εγγονής τους έχει γίνει θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ.

Οι γονείς του κρατούμενου απέτυχαν να πάρουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Αυτό σχολιάζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun για τους γονείς του καταδικασθέντα πιλότου, που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.

Στην αποτυχία των γονιών του συζυγοκτόνου να πάρουν την επιμέλεια αναφέρεται και η Daily Mail υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη μικρή για μία ώρα την εβδομάδα είτε μέσω Skype είτε μέσω άλλης πλατφόρμας.

Η Mirror, με τη σειρά της, σημειώνει ότι παρά τη στυγερή δολοφονία, τον στραγγαλίσμό της Καρολάιν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, οι γονείς του Αναγνωστόπουλου δεν δίστασαν να εκκινήσουν νομική διαδικασία για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Υπενθυμίζεται ότι έγινε δεκτό το αίτημα που είχε η καταθέσει η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, σύμφωνα με την οποία ζητούσε η επικοινωνία ανάμεσα στη μικρή Λυδία και τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να γίνεται πλέον με Skype ή αλλιώς μέσα σε μία ώρα την εβδομάδα.

«Εκδόθηκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν, με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα όπως όρισε το δικαστήριο κατόπιν συνεννόησης με τη μητέρα της Καρολάιν», είπε μιλώντας στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.