ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά βρέφους - «Βρήκαμε το μωρό κάτω από το κάθισμα»

Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά βρέφους - «Βρήκαμε το μωρό κάτω από το κάθισμα»
INTIME

Συγκλονίζει η γιαγιά του 6μηνου βρέφους που έσωσε ο φοιτητής Μιχάλης Κλάψης στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Η γιαγιά του εξάμηνου βρέφους που σώθηκε από τον νεαρό φοιτητή, Μιχάλη Κλάψη, στην τραγωδία στα Τέμπη, συγκλονίζει για τα όσα έζησε μαζί με την κόρη της και το εγγόνι της.

Από τη σύγκρουση των δύο τρένων το μωρό έφυγε από τα χέρια της μητέρας του, την ώρα που το τάιζε, βρέθηκε κάτω από καθίσματα τρένου και σώθηκε χάρις τη βοήθεια του φοιτητή.

«Ακούσαμε ένα μπαμ κι άρχισε να φεύγει το βαγόνι, να αναποδογυρίζει, δεν ξέρω. Εκείνη την ώρα μας πέταξε όλους, τσιρίζαμε, φάγαμε γυαλιά, δεν ξέραμε τι γινόταν. Κι όταν ανοίξαμε τα μάτια μας, ας πούμε, γιατί δεν ξέραμε τι γινόταν, είδαμε καπνούς, σκοτάδι κι ένας πανικός μέσα σε όλο το βαγόνι», ανέφερε η κυρία Ιωάννα περιγράφοντας τα όσα συγκλονιστικά έζησε τότε.

«Προσπαθούσαμε να δούμε αν είμαστε καλά, η κόρη μου φώναζε "το μωρό, το μωρό, που είναι το μωρό;" και μετά τη φώναξε με το όνομά της. Άρχισε να κλαίει και τη βρήκαμε κάτω από το κάθισμα. Μας βοήθησε κι ένα παιδί εκεί και την τράβηξα εγώ κάτω από το κάθισμα, την έδωσα στην κόρη μου, έφυγε από τη μία πλευρά κι εγώ από την άλλη», πρόσθεσε η γυναίκα σοκάροντας.

«Το μωρό βρέθηκε κάτω από καθίσματα. Έφυγε από τα χέρια της κόρης μου που την τάιζε και βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του παιδιού αυτού που ήταν παραδίπλα μου», εξομολογήθηκε στο τέλος η κ. Ιωάννα για τις δραματικές στιγμές που έζησε στη μοιραία αμαξοστοιχία.