ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πήραν νέα προθεσμία οι δύο σταθμάρχες - Πότε απολογούνται

Τέμπη

Πρόκειται για τους σταθμάρχες που είχαν βάρδια πριν από τον 59χρονο, ο οποίος δούλευε στο σταθμαρχείο του Σ.Σ. Λάρισας το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου με την τραγωδία στα Τέμπη

Προθεσμία για να απολογηθούν από την επόμενη εβδομάδα πήραν οι δύο σταθμάρχες που κατηγορούνται για την τραγωδία στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, μετά την παρουσία τους την Παρασκευή, 24 Μαρτίου, ενώπιον του ανακριτή.

Πρόκειται για τους σταθμάρχες που είχαν βάρδια πριν από τον 59χρονο, ο οποίος δούλευε στο σταθμαρχείο του Σ.Σ. Λάρισας το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου με την τραγωδία στα Τέμπη.

Προθεσμία έλαβε για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ο συμβασιούχος σταθμάρχης ενώ ο πιο έμπειρος από τους τρεις θα απολογηθεί την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούνται για κακούργημα της διατάραξης συγκοινωνιών από το οποίο επήλθε θάνατος και για το οποίο προβλέπεται ποινή από δέκα έτη έως και ισόβια κάθειρξη και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών κατά συρροή.

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο με τα μέτρα στήριξης συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος

Τέμπη: «Κάθε μέρα που περνάει τα ερωτήματα γίνονται περισσότερα»

Τέμπη: Επιστροφή μετ’ εμποδίων για τα δρομολόγια των εμπορικών τρένων στη Θεσσαλονίκη