ΕΛΛΑΔΑ

Το έγγραφο με τις προτάσεις που είχε λάβει ο νεκρός διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Το έγγραφο με τις προτάσεις που είχε λάβει ο νεκρός διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Θέση «κλειδί» κατείχε στο ΟΣΕ ο 66χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι το μεσημέρι της Κυριακής

Έγγραφο με προτάσεις για βελτιώσεις στον ΟΣΕ είχε σταλεί στον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνο Χρυσάγη ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το εν λόγω έγγραφο το είχε στείλει ο κατηγορούμενος επιθεωρητής κυκλοφορίας που συνελήφθη για το δυστύχημα στα Τέμπη, σχετικά με αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε πρόσωπα και θέσεις κλειδιά στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Όπως διακρίνεται στο έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha, ο επιθεωρητής προτείνει υπεύθυνο κεντρικό σταθμάρχης Λάρισας τον κ. Ζήνδρο ο οποίος, ήταν στη θέση του σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλων, τη νύχτα της τραγωδίας

Ο δεύτερος που προτείνεται για τη θέση της γραμματείας είναι ο έμπειρος σταθμάρχης Λάρισας που κατηγορείται ότι έφυγε από τη θέση του αφήνοντας μόνος τον 59χρονο άπειρο σταθμάρχη.

Ακόμη προτείνεται το όνομα ενός συναδέλφου τους.Όπως λοιπόν φαίνεται από το συγκεκριμένο έγγραφο ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης είχε εποπτεία των αποφάσεων και ήταν αυτό το πρόσωπο στον οποίο κατέληγαν οι προτάσεις, τις οποίες έκανε αποδεκτές.

Τραγωδία στο Λαγονήσι: Νεκρός 66χρονος - Ήταν διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στο Λαγονήσι.

Όπως αναφέρει το irafina, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του δικυκλιστή.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης ήταν ο αναβάτης της μοτοσικλέτας, ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Ειδικότερα το θύμα του τροχαίου ήταν ένα από τα πιο κομβικά πρόσωπα, εκ της θέσης που κατείχε στον Οργανισμό τόσο ως προς τη λειτουργία του ΟΣΕ σε επίπεδο κυκλοφορίας, όσο και στο επίπεδο της διερεύνησης της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Στο παρελθόν ήταν και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για το πρώτο πόρισμα του ΟΣΕ για το δυστύχημα στο Αδενδρο το 2017.