ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη - Πατέρας επιζήσασας: «Από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι τυχερός που ζει η κόρη μου»

Τέμπη - Πατέρας επιζήσασας: «Από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι τυχερός που ζει η κόρη μου»

Εξοργισμένος ο πατέρας επιβάτιδας που σώθηκε από το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη με αποτέλεσμα 57 άτομα να βρουν τραγικό θάνατο

Εξοργισμένος πατέρας επιβάτιδας που σώθηκε από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών μίλησε στο Ant1 το πρωί της Πέμπτης. Ο Στέλιος Ρίμπας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι εξοργισμένος. Δεν έχω ενημέρωση για κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Η κόρη μου ήταν από αυτούς που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο μετά τη σύγκρουση», αναφορικά με την είδηση ότι η Hellenic Train επέστρεψε στους συγγενείς το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε».

Σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν αντιλαμβάνεται πόσο τυχερός είναι που η κόρη του βγήκε ζωντανή από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ο κ. Ρίμπας εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν μικρός είχε χάσει και αυτός τον πατέρα του σε δυστύχημα και εξαιτίας αυτού γνωρίζει πάρα πολύ καλά το πως νοιώθουν οι συγγενείς των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα.

Στη συνέχεια ο κ. Ρίμπας ανέφερε: «ευτυχώς στη ζωή μου ευτύχημα και έγινα πατέρας 5 παιδιών και από καθαρή τύχη παραμένω γονέας 5 παιδιών. Είμαι από τους τυχερούς αλλά θλίβομαι για όλα αυτά που ακούω κάθε μέρα. Δεν μπορεί κάποιος να χαίρεται και να μην στενοχωριέται για αυτά που έχουν συμβεί σε αυτούς τους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο του Ant1

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός: Η συγγνώμη μανάδων των κατηγορουμένων προς τους γονείς του 19χρονου

Ιωάννινα: Μαθητής έπεσε στο κενό από ύψος 6 μέτρων - Υποχώρησε η περίφραξη του σχολείου

Ολοκληρώνεται η «αγορά του αιώνα»: Από μέρα σε μέρα το «ναι» των ΗΠΑ για τα F-35