ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Στιγμές τρόμου για 27χρονη – Δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από 20χρονο

Ρόδος: Στιγμές τρόμου για 27χρονη – Δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από 20χρονο

Στιγμές τρόμου βίωσε μια 27χρονη στην Ρόδο η οποία όπως κατήγγειλε δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από 20χρονο τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου στην Παλιά Πόλη.

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 20χρονου στην αστυνομία η 27χρονη κοπέλα χθες τα ξημερώματα και σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, το συμβάν έγινε περίπου στη μία και μισή τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου στην Παλιά Πόλη.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι κινούνταν πεζή στη συγκεκριμένη περιοχή και για περίπου 300 μέτρα την ακολούθησε ο 20χρονος ο οποίος εν συνεχεία την προσέβαλε με χειρονομίες, δηλαδή τη θώπευσε.

Ο ίδιος φέρεται να την έβγαζε και φωτογραφίες με το κινητό του.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 20χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών και ένοχο για χωρίς δικαίωμα συλλογή και αποθήκευση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, επιβάλλοντάς του ποινή 6 μηνών, δηλαδή κατά συγχώνευση συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσιάνος: Γνωρίστε τον Έλληνα γιατρό – αθλητή που κολύμπησε στην Ανταρκτική

Τέσσερις συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Κιβωτός του Κόσμου: Η απομόνωση, το ξύλο και οι ακραίες πρακτικές - Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες