ΕΛΛΑΔΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μία κυβέρνηση που παίρνει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό μπορεί να γίνει αλαζονική»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μία κυβέρνηση που παίρνει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό μπορεί να γίνει αλαζονική»

«Παραδοσιακά πρέπει να πούμε ότι αυτοί που δεν συμμετέχουν στις εκλογές παριστάνουν τον «Πόντιο Πιλάτο» και αυτοί είναι που βγάζουν τις κυβερνήσεις, γιατί δε συμμετέχουν», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος στις εκλογές.

Ο υποψήφιος Βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ και μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών 2023.

Ο κ. Μπιμπίλας αρχικά δήλωσε «Δεν πήραμε ακόμα το 3% αλλά θα το πάρουμε».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι απογοητευμένος είπε: «Όχι, είμαι όπως όλοι οι πολίτες, που είναι λίγο ξαφνιασμένοι, άλλοι απογοητευμένοι, άλλοι σοκαρισμένοι, αλλά πρέπει να σεβαστούμε αυτό που αποφάσισε ο ελληνικός λαός».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι είναι πολλοί οι άνθρωποι έχουν στενοχωρηθεί που δεν μπήκε στη Βουλή η Πλεύση Ελευθερίας, ασχέτως αν δεν ψήφισαν το κόμμα, συμφώνησε και είπε πως «Πράγματι, το έχω ακούσει και εγώ. Είναι κρίμα από αυτούς που δεν ψήφισαν και νομίζω θα πάνε. Το 40% αποχής είναι μεγάλο ποσοστό, αν πάει και ψηφίσει μπορεί να τα ανατρέψει όλα».

Ενώ όταν ειπώθηκε από το πάνελ ότι είναι σύνηθες να μην ψηφίζει ένα τέτοιο ποσοστό είπε με κατηγορηματικό τρόπο πως «Παραδοσιακά πρέπει να πούμε ότι αυτοί που δεν συμμετέχουν στις εκλογές παριστάνουν τον «Πόντιο Πιλάτο» και αυτοί είναι που βγάζουν τις κυβερνήσεις, γιατί δε συμμετέχουν».

Είμαι πολύ χαρούμενος, νομίζω η Πλεύση Ελευθερίας θα πάρει το 3% στις επόμενες εκλογές.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου «είναι μία δυνατή φωνή αλήθειας και εμπιστοσύνης στον κόσμο, και θα κάνει τα πάντα η Ζωή, και όσοι είμαστε δίπλα της, για να μην περάσουν αντιλαϊκά νομοσχέδια. Γιατί ξέρετε ότι μία κυβέρνηση που παίρνει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό μπορεί να γίνει αλαζονική. Δεν έχει γίνει. Μπορεί, όμως, να γίνει..».

«Θέλει ισχυρή αντιπολίτευση, αυτό λέγεται Δημοκρατία», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Μπορεί η Ζωή και εμείς να πάρουμε ένα 3%, όμως μπορεί να είναι πιο ισχυρή η αντιπολίτευση από τα 2 κόμματα που τρώγονται μεταξύ τους, και η οποία φαγωμάρα είναι που οδήγησε στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχετικές ειδήσεις