ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023 - Άντζυ Σαμίου για το αποτέλεσμα «Επιλέγουμε τη σταθερότητα στην καταστροφή»

Εκλογές 2023 -  Άντζυ Σαμίου για το αποτέλεσμα «Επιλέγουμε τη σταθερότητα στην καταστροφή»

Έντονα αντέδρασε η Άντζυ Σαμίου στο αποτέλεσμα των εκλογών.

Η διάσημη τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου επανήλθε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Έπειτα από την ανάρτηση που πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα, λέγοντας ότι «οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας», η καλλιτέχνης μίλησε στον ΑΝΤ1 και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους την απογοήτευσε το αποτέλεσμα.

«Ο κόσμος αποφασίζει και είναι υπέυθυνος για αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Επομένως με ποιον να τα βάλω;», ανέφερε αρχικά η Άντζυ Σαμίου.

Και συνέχισε ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να εξαφανίσουμε το κακό από τη χώρα μας. Γιατί εάν με αυτή την αλαζονεία που κυβέρνησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτά τα 4 χρόνια, του τύπου ''κάνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς να ρωτάμε''. Φανταστείτε να του δώσουν τέτοια εξουσία, δεν θα μείνε τίποτα όρθιο».

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν παραπλανήσει τους πολίτες ώστε να ψηφίσουν την «σταθερότητα στην καταστροφή», όπως λέει: «Τέσσερα χρόνια τρώει τέτοιο παραμύθι ο κόσμος. Έχει παραπλανηθεί και τον έχουν φοβίσει ότι αν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ κάτι θα πάει λάθος. Νομίζουν ότι επιλέγουν τη σταθερότητα αλλά στην πραγματικότητα επιλέγουν τη σταθερότητα στην καταστροφή».