ΕΛΛΑΔΑ

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Γειτονιά πρωταθλητών ο δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Γειτονιά πρωταθλητών ο δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ευελπιστεί η βράβευση των αθλητών της περιοχής να μετατραπεί σε θεσμό.

Με την ονομασία «Η Γειτονιά των Πρωταθλητών», πραγματοποιήθηκε η πρώτη βράβευση αθλητών που προέρχονται ή διαμένουν στον δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Στην εκδήλωση πραγματοποίησε ομιλία ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ μεταξύ άλλων τιμήθηκαν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Γιώργος Μαυρωτάς.

«Είναι μία μεγάλη ημέρα για τον δήμο μας. Η γειτονιά των πρωταθλητών, ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, βραβεύει σήμερα κάποιους από τους πολλούς, από τους περίπου 700, αθλητές που έχουν γεννηθεί εδώ, κατοικούν εδώ, έχουν παίξει στις τοπικές ομάδες και έχουν στη συνέχεια ανέβει σε άλλους συλλόγους, στην εθνική ομάδα και έχουν εξαιρετικές διακρίσεις», είπε σε δήλωσή του ο κ. Κωνσταντέλλος.

«Μαζέψαμε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό που ξεκινάει με ανθρώπους που είναι σήμερα 15-17 ετών και καταλήγει με ανθρώπους οι οποίοι περνούν την ένατη δεκαετία της ζωής τους. Τους βραβεύουμε ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς που έχουν στον αθλητισμό και της σχέσης βέβαια με τον δήμο μας», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ανέφερε πως: «Θα επαναληφθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, θα καθιερωθεί με τα χρόνια, ούτως ώστε όλοι αυτοί οι οποίοι μετείχαν στα αθλητικά δρώμενα της χώρας αλλά και του κόσμου, και ξεκίνησαν από την περιοχή μας να τιμηθούν. Όπως επίσης και οι νέες γενιές που ακολουθούν από πίσω».