ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί ο αστυνομικός για την 4χρονη που ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο: «Λειτούργησα σαν πατέρας»

Συγκινεί ο αστυνομικός για την 4χρονη που ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο: «Λειτούργησα σαν πατέρας»

Μεσολόγγι: Τη μικρή είχε ξεχάσει ο πατέρας της μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε σταθμεύσει σε προαύλιο χώρο σούπερ μάρκετ της πόλης για να ψωνίσει

Φύλακες άγγελοι αποδείχθηκαν για μία 4χρονη στο Μεσολόγγι, δύο αστυνομικοί.

Τη μικρή είχε ξεχάσει ο πατέρας της μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε σταθμεύσει σε προαύλιο χώρο σούπερ μάρκετ της πόλης για να ψωνίσει.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι έσπασαν το τζάμι του οχήματος και έβγαλαν από μέσα το παιδί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί Δημήτρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας, όταν έφτασαν το κοριτσάκι ήταν σε ημιλοπόθυμη κατάσταση.

Ο κ.Καρδάκης περιέγραψε στον Alpha πώς έδρασαν με τον συνάδερφό του προκειμένου να σώσουν τη μικρούλα, σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου.

Το κοριτσάκι παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους, ενώ, εις βάρος του πατέρα, ο οποίος συνελήφθη, έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του, σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους».