ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην Άρτα: Αρκούδα επιτέθηκε σε κυνηγό, έπεσε σε γκρεμό για να σωθεί

Τρόμος στην Άρτα: Αρκούδα επιτέθηκε σε κυνηγό, έπεσε σε γκρεμό για να σωθεί
EUROKINISSI.

Στιγμές τρόμου για έναν 67χρονο άνδρα στην Άρτα.

Σοκαριστικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε ορεινό όγκο της Άρτας, καθώς ένας 67χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση από αρκούδα. Ο 67χρονος είχε πάει βόλτα με το σκυλί του, όταν η αρκούδα τού επιτέθηκε, τον δάγκωσε και τον τραυμάτισε σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο άνδρας, πάντως, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς έπεσε σε δύσβατο σημείο, στο οποίο δεν μπορούσε να πλησιάσει η αρκούδα. O άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του, για να ζητήσει βοήθεια.

«Με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του και μου λέει “τρέξε να τον σώσεις, τον έχει φάει μία αρκούδα”. Τρέξαμε τρία άτομα, φωνάξαμε το ΕΚΑΒ και ήρθε η αστυνομία», ανέφερε ο κ. Μπουρελάκης, μιλώντας στο ΜΕGA.

Εθελοντές διασώστες και άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν, τού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα σε χέρι και πόδι.

«Του έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο χέρι, πήγε κι έκανε χειρουργείο», συμπλήρωσε ο κ. Μπουρελάκης. Ο σκύλος του 67χρονου είναι καλά, με τον κ. Μπουρελάκη να εκτιμά ότι η αρκούδα αγρίεψε από τον σκύλο και επιτέθηκε στον άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχετικές ειδήσεις