ΕΛΛΑΔΑ

Έργα και ημέραι του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα - Η τελευταία του ανάρτηση

Έργα και ημέραι του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα - Η τελευταία του ανάρτηση
Facebook

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ξεχώρισε εκτός από ηθοποιός και ως ενδυματολόγος αναλαμβάνοντας την ενδυματολογική επιμέλεια σε σημαντικές εκδηλώσεις και παραστάσεις. Η τελευταία ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος από νωρίς το πρωί αποχαιρετάει τον ηθοποιό με μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα μην μπορώντας να πιστέψει ότι πέθανε τόσο νωρίς.

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας δεν ήταν μόνο ηθοποιός. Υπήρξε επίσης ενδυματολόγος, σκηνογράφος, σκηνοθέτης. Είχε σχεδιάσει τα κοστούμια για την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης», είχε αναλάβει την ενδυματολογική επιμέλεια της τελετής έναρξης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, τα κουστούμια στα εγκαίνια της Opap Arena και πολλά άλλα.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ηθοποιό Καλλιόπη Ευαγγελίδου με ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας υπήρξε επίσης ενδυματολόγος, σκηνογράφος, σκηνοθέτης.

Στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» ο ηθοποιός υποδυόταν τον «αδερφό» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου.