ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στην πλατεία Βικτωρίας

Επίθεση σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στην πλατεία Βικτωρίας

Άτομα που βγήκαν από τον ΗΣΑΠ επιτέθηκαν με καδρόνια σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη στην πλατεία Βικτωρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, τα επεισόδια σημειώνονται ενώ στα Πευκάκια και στο Νέο Ηράκλειο είναι σε εξέλιξη συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις με αφορμή τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Όπως μπορείτε να δείτε, στην πλατεία Βικτωρίας βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε επίθεση σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομα που βγήκαν από τον ΗΣΑΠ επιτέθηκαν με καδρόνια σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Νωρίτερα, σε εννέα προληπτικές προσαγωγές υπό τον φόβο επεισοδίων έχουν προχωρήσει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, δεδομένου ότι σήμερα συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Σημειώνεται ότι από το πρωί σήμερα είναι έντονη η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστοί παραμένουν από τις 14.00 το μεσημέρι οι σταθμοί Ηράκλειο της γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) αλλά και του Προαστιακού με εντολή της Αστυνομίας.