ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ Τάσος Κηρύκος - Έπαθε έμφραγμα μετά από live

Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ Τάσος Κηρύκος - Έπαθε έμφραγμα μετά από live
Facebook

Ο 41χρονος μουσικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία μετά από εμφάνιση σε μαγαζί στο Μπουρνάζι 

Θρήνος στην Εύβοια για τον θάνατο του ντράμερ Τάσου Κηρύκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών, μετά από live εμφάνιση στο Μπουρνάζι.

Ο μουσικός καταγόταν από τη Μακρυκάπα και τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Χαλκίδα με την αρραβωνιαστικιά του, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα διέμενε στην Αγγλία, όπου και εργαζόταν ως επαγγελματιάς ντράμερ.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Κηρύκος έπαιζε μουσική με το σχήμα της τραγουδίστριας Τάνιας Κικίδη σε μαγαζί στο Μπουρνάζι, όταν μετά το τέλος της εμφάνισης ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ο 41χρονος άνδρας διακομίστηκε άμεσα στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr αναφέρει ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Η Τάνια Κικίδη αποχαιρέτησε τον μουσικό με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Και κάπως έτσι μας άφησε ο φίλος και συνεργάτης μας ντράμερ Τάσος Κηρύκος εντελώς ξαφνικά μετά από ένα υπέροχο live γεμάτο κόσμο και φοβερή ενέργεια όπου έβγαλε μέχρι την τελευταία στιγμή τον καλύτερο του μουσικό εαυτό παίζοντας την μουσική που γούσταρε. Σοκαριστικό και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, πως έφυγε αυτό το θετικό γελαστό συνεργάσιμο παιδί. Καλό σου ταξίδι Τάσο».