ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Αγελάδες κάνουν... βόλτες στους δρόμους - Κινδυνεύουν καθημερινά οι οδηγοί

Μύκονος: Αγελάδες κάνουν... βόλτες στους δρόμους - Κινδυνεύουν καθημερινά οι οδηγοί

Μύκονος: Απίστευτα πλάνα από το «Νησί των Ανέμων» με βοοειδή να απειλούν την ασφάλεια οχημάτων 

Την ώρα που στην Μύκονο θρηνούν τον θάνατο ενός 39χρονου σε τροχαίο με... ταύρο, τα βοοειδή συνεχίζουν να κάνουν βόλτες στους δρόμους με ιδιοκτήτες και υπεύθυνους να αδιαφορούν!

Το MEGA φέρνει στο φως και λένε πως το συγκεκριμένο κοπάδι κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα παρά το γεγονός ότι υπάρχει ιδιοκτήτης.

«Αυτό ήταν θέμα χρόνου να ξαναγίνει το ατύχημα γιατί το ίδιο περιστατικό συνέβη πριν από μία εβδομάδα στον γιο μου. Πετάχτηκαν αυτά τα ζώα στον δρόμο τον κεντρικό την ώρα που περνούσε το παιδί με το αυτοκίνητο βράδυ και τελευταία στιγμή τα είδε και φρέναρε με το αυτοκίνητο», περιγράφει καταγγέλλουσα στο Live News.

Αν και στο βίντεο φαίνεται να είναι μέσα σε περιφραγμένο χώρο, οι αγελάδες βγαίνουν χωρίς καμία επίβλεψη.

«Δεν είναι περιφραγμένα γιατί είχαμε πάει εμείς τώρα τον Οκτώβριο να δούμε το παιδί μας στη Μύκονο και τα είδαμε, μου έδειξε αυτή τη φάρμα με τα ζώα και μου λέει: ‘Μαμά τα βλέπεις; Ελεύθερα είναι, εδώ πέρα γυρνάνε και βγαίνουν αυτά στον κεντρικό’».

Κοπάδι αγελάδων να κάνει... βόλτες μέσα στα Ματογιάννια. Ένα αυτοκίνητο περνάει ανάμεσα τους στο Καλό Λιβάδι.

Δείτε το video:

Διασχίζουν τον δρόμο που οδηγεί σε παραλία της Μυκόνου χωρίς καμία επίβλεψη από τον ιδιοκτήτη και αργότερα τις βλέπουμε να κάθονται δίπλα στο κύμα.